ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ KAI Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ -ΒΙΝΤΕΟ




Ο ιστορικός Σολωμόντας ήταν ο γιος του βασιλιά Δαυίδ και της Βηθεσδά, και κυβέρνησε το Ισραήλ το 14ο αιώνα πΧ. Υπήρχε μια φήμη που έλεγε πως ήταν πανίσχυρος μάγος και είχε υπό τον έλεγχο του δαίμονες. Η “Διαθήκη του Σολωμόντα”, η οποία γράφτηκε τον 1οαι. πΧ, μας πληροφορεί για το χτίσιμο του τεράστιου Ναού του με τη βοήθεια δαιμόνων.
Η Σολομωνική, είναι ένα Γριμμόριο (βιβλίο σκιών). Λέγεται ότι δόθηκε στον Σολομώντα, ώστε να μπορέσει με την βοήθεια δαιμονίων και πνευμάτων, να κτίσει τον ναό σε τρεις μέρες !
Ο «πρώτος Ναός» χτίστηκε από τον βασιλιά Σολομώντα το 962 μέχρι το 955 π.Χ. και αποτέλεσε το κέντρο λατρείας του αρχαίου Ιουδαϊσμού. ο Σολομώντας θα ήταν αυτός, που σύμφωνα με εντολή του Θεού, θα ανοικοδομούσε τον πρώτο ναό. Ο πρώτος Ναός του Σολομώντα καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 587 π.Χ.

Ο «δεύτερος Ναός» ανοικοδομήθηκε το 516 ή 537 π.Χ. από τον κυβερνήτη Ζοροβάβελ, μετά από διάταγμα που εξέδωσε ο Κύρος ο Μέγας.
Ο Ναός ανοικοδομήθηκε το 20 π.Χ. από τον Ηρώδη, ενώ και αυτός καταστράφηκε ολοκληρωτικά από τους Ρωμαίους το 70.
Ο πρώτος Ναός κατασκευάστηκε με τη βοήθεια μελών και από τις 12 φυλές του Ισραήλ, αφού όλες οι φυλές ήταν ενωμένες κάτω από την ηγεμονία του Δαβίδ και του Σολομώντα.


Ο δεύτερος Ναός οικοδομήθηκε από μέλη της φυλής του Ιούδα μόνο.
Ο χώρος του πρώην Ναού παρέμεινε κενός, ώσπου μερικούς αιώνες αργότερα χτίσθηκε από τους μουσουλμάνους το τέμενος του Ομάρ, ένα από τα πλέον ιερά μέρη του Ισλάμ. Στο μεταξύ, τον 4ο μ.Χ. αιώνα, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός, φανατικός αντίχριστος ο ίδιος, προσπάθησε να... βοηθήσει τους Εβραίους στο να ξαναχτίσουν τον Ναό του Σολομώντα!


Αντίγραφο του ναου του σολομώντα θα φτιαχτεί στη Βραζιλία θα κοστίσει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολλάρια στη περιοχή του σάο πάολο και θα είναι ακριβές αντίγραφο του ναου του σολομώντα θα φτιαχτεί μέσα σε 4 χρόνια. (ΠΗΓΗ ΚΛΙΚ ΕΔΏ ) Το άρθρο αυτό είναι με ημερομηνία 22 ιουλίου 2010 όποτε ο ναός του σολομώντα θα είναι έτοιμος το 2014 το πολύ!
Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο ναός που θα χτιστεί στη βραζιλία θα αποσπαστεί και θα μεταφερθεί στο ισραήλ όταν δεν θα υπάρχει πλέον το τέμενος του ομάρ για να τοποθετηθεί εκεί μέσα σε 3 μέρες θα γίνει η μεταφορά και έτσι θα βγεί και το γεγονός ότι ο αντίχριστος θα χτίσει σε 3 μέρες το ναό.Επαλήθευοντας έτσι και τους γέροντες της ορθοδοξίας ότι θα γίνουν επι των ημερών μας . Θα επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες στο θέμα μου περι αντιχριστου(βλέπε θέμα με τίτλο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ όποτε αναρτηθεί)








Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΕΡΕΥΝΑ


Ο ναός του σολομώντα και η βασιλεία του αντιχρίστου.Η ιστορία του ναόυ είναι μεγάλη, όπως και οι προφητείες τις ορθοδοξίας σχετικά με τον ναό του σολομώντα και την έλευση του αντιχρίστου , την μεγάλη εκπλήρψση της αποκάλυψης και των έσχατων ημερών των οποίων ζούμε.Παραπληροφόρηση η αλήθεια , μύθος η πραγματικότητα;.


Οι ορθόδοξες προφητείες δένουν το χτίσιμο του 3ου ναού του σολομώντα με το μεγάλο προφητικό βιβλίο της αποκάλυψης και το τέλος του κόσμου.


http://kostasedessa.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ KAI Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ -ΒΙΝΤΕΟ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top