ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σχεδιάστε ιστοσελίδες σε HTML εύκολα με τη Mozilla


Η Mozilla δημιούργησε μία υπηρεσία μέσα από την οποία κάθε χρήστης μπορεί εύκολα να μάθει να σχεδιάζει ιστοσελίδες σε HTML.

Πολλοί είναι οι χρήστες που θέλουν να μάθουν να σχεδιάζουν μόνοι τους ιστοσελίδες και όπως φαίνεται η Mozilla γι' αυτό το λόγο δημιούργησε το Thimble.

Το Thimble είναι ένας visual HTML editor που προσφέρει δύο panels (editor και output), για να μπορεί ο χρήστης να βλέπει άμεσα τι κάνει κάθε αλλαγή που κάνει στον κώδικα ενώ όταν ο κάνει κάποιο λάθος το Thimble αναλαμβάνει να του εξηγήσει με πολύ απλό τρόπο τι πρέπει να διορθώσει.

Τέλος μέσα από το Thimble μπορεί να σχεδιάσει μια ιστοσελίδα από την αρχή ή να συνεχίσει από κάποιο έτοιμο template και στη συνέχεια όταν το τελειώσει να το δημοσιεύσει με ένα απλό κλικ!



http://pestanea.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Σχεδιάστε ιστοσελίδες σε HTML εύκολα με τη Mozilla Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top