ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Άντζελα Δημητρίου: δε θα πάει τελικά στα κατεχόμενα, μετά την κατακραυγή



Διαβάστε τι έγραψε η "Λαίδη" στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και ανακοινώνει ότι δε θα πάει τελικά για συναυλία στα κατεχόμενα....


...«Λυπάμαι πραγματικά, για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί!! Λιβανέζος φίλος μου, εφοπλιστής μου έκανε πρόταση να κατέβω σε prive party 150 ατόμων για τα γενέθλια του!! Ποιά συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο!! Τόσα χρόνια δέχομαι χειμώνα, καλοκαίρι προτάσεις από την κατεχόμενη Κύπρο και ουδέποτε δέχτηκα!!! Γιατί να δεχτώ τώρα; Από το πρωί έχω μιλήσει με φίλους μου επιχειρηματίες της Κύπρου, με πολιτικούς και το έχω αρνηθεί. Έχω εκνευριστεί γιατί νιώθω ότι επιμένουν για κάποιο λόγο!!! Γιατί αυτή την χρονική στιγμή που περνάει η Κύπρος τα προβλήματα της; Για να στρέψουν ίσως αλλού τα βλέμματα του Λαού; Κάνεις δεν είπε το επιβεβαίωσε η ίδια!! Και ξέρετε πολύ καλά ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου!! Η μουσική δεν έχει σύνορα!!! Ενώνει και δεν διχάζει!! Αλλά στο ψευδοκράτος δεν πήγα ούτε πριν δεκαπέντε χρόνια που είχα την τεράστια επιτυχία και δεν πρόκειται ποτέ να πάω, όχι μόνο για επαγγελματικές προτάσεις, αλλά ούτε και για τουρισμό… όπως έχουν κάνει άλλοι και άλλοι!! Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί έγινε όλο αυτό??? Ευχαριστώ πολύ!!!»


http://pressarismenos.blogspot.com/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Άντζελα Δημητρίου: δε θα πάει τελικά στα κατεχόμενα, μετά την κατακραυγή Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top