ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Άλλος για Μάλμο φέυγει .... και άλλος μόλις άρχισε....

Kαλημέρα σας.......Σήμερα για το EURO 2012 έχουμε δύο αγώνες του 4ου Ομίλου για την 3η φάση των Ομίλων, η αδιάφορη βαθμολογικά Σουηδία αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή Γαλλία η οποία είναι πρώτη με 4 βαθμούς και το ματς τελικός του Ομίλου Αγγλία - Ουκρανία.
Σουηδία -  Γαλλία: Πίσω στην πατρίδα του Ζλάταν σύμφωνα με πληροφορίες από κατοικους της περιοχής του Μαλμο της Σουηδίας έχουν στήσει ένα μικρό πανηγύρι με στημένες γιγαντοοθόνες στο Västra Hamnen και στο Folketspark για σήμερα για να δούν το μεγάλο τους ίνδαλμα, γέννημα θρέμα της περιοχής, στο τελευταίο παιχνίδι των Βίκινγκς για το EURO 2012. Μην έχοντας καμιά ελπίδα για πρόκριση περιμένουν να δουν μία καλή εμφάνιση και μια νίκη γοήτρου πριν αποχαιρετήσουν την τελική φάση και το μεγάλο τους αστέρι να σκοράρει. Λίγο δύσκολο να συμβεί αυτό γιατί από την αλλή μεριά βρίσκονται οι Γάλλοι οι οποίοι θέλουν νίκη για να παραμείνουν στη πρωτιά του Ομίλου και να αποφύγουν την Ισπανία στην επόμενη φάση. Bέβαια αυτό θα σημβεί χωρίς πολλά ρίσκα από τον προπονητη των tricolore γιατί και με ισοπαλία υπό προυποθέσεις παραμένει στην πρωτιά. Χωρίς σοβαρές ελέιψεις και οι δύο ομάδες περιμένουμε ένα παιχνίδι τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις και χωρίς γκολ. Προτείνουμε Χ για ημίχρονο και 0-0 για σκόρ ημίχρονο. Το αποτέλεσμα του αγώνα βλέπω να είναι υπέρ της Γαλλίας με σκορ 1-2.  
rounei
 Αγγλία - Ουκρανία : Μεγάλη επιστροφή σήμερα του Γουέιν Ρούνει για τους Άγγλους που ήρθε στην καλύτερη στιγμή αφού βλέπουν να ενισχύεται η ομάδα τους ενόψει ενός τελικού του ομίλου αφού με νίκη και ισοπαλία εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση. Για μένα το φαβορί για την κατάκτηση του EURO 2012 Αγγλία δεν θα χάσει το ματς απέναντι στην Ουκρανία του Μπλαχίν η οποία πιθανόν δεν θα έχει στις τάξεις της το μεγάλο αστέρι Αντρέι Σεφτσένκο και θα πρέπει ο ίδιος να βρεί λύση επιθετικά γιατί μόνο με νίκη θα μπορέσει να πάει η οικοδέσποινα στην επόμενη φάση. Έτσι έχουμε μια διψασμένη επιθετική γραμμή απο την μία μεριά και μία αποκεφαλισμένη επιθετική γραμμη από την άλλη σε έναν αγώνα δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες. Βλέπω ένα στείρο ημίχρονο με την Αγγλία να ψάχνει τα πρώτα της βήματα επιθετικά  και μια Ουκρανία να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ στην άμυνα της στο μηδέν και προσπαθώντας να σκοράρει με αντεπιθέσεις. Βλέπω Χ ημίχρονο και 1 τελικό με σκόρ για τους ποιό ψαγμένους στο 0-0 για το ημίχρονο και 2-0 για τελικό.
Πηγή άρθρου:www.neverbetalone.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Άλλος για Μάλμο φέυγει .... και άλλος μόλις άρχισε.... Description: Rating: 5 Reviewed By: Ανώνυμος
Scroll to Top