ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η αποχώρηση της οικογένειας Παπανδρέου από την ελληνική πολιτική ζωή



Σχόλιο  attikanea: "Διαταγή, εξετελέσθη. Ελλάδα παραδόθηκε εις χείρας εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων". Ποινικές διαδικασίες δεν θα κινηθούν εναντίον τους. Ήταν το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τούρκογλου, για να συμμετάσχει στην νέα κυβέρνηση των δωσίλογων.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! 
Σ' αυτή τη χώρα, τιμωρούνται μόνο αυτοί που .. κλέβουν ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδιά τους. 
 


Εγκαταλείπουν οι Παπανδρέου την Ελλάδα; Τελευταίες πληροφορίες από τις κινήσεις της οικογένειας, δείχνουν ότι η οικογένεια που κυριάρχησε πολιτικά στην Ελλάδα το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μέχρι το περασμένο φθινόπωρο, βρίσκεται σε φάση "ιστορικής υποχώρησης".
Πιο συγκεκριμένα ο μεν Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ότι ..
"Έχει βρει μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση στην Γαλλία και θα συνδυαζει τα καθήκοντα του στην Βουλή με τις υποχρεώσεις του εκεί"
 και ο Αντρίκος Παπανδρέουνα ζητεί νέα ετήσια άδεια από το Πανεπιστήμιο όπου εργάζεται (οι ίιδες πηγές αναφέρουν ότι δύσκολα θα εγκριθει η νέα άδεια γιατί μόλις πρόσφατα εξάντλησε μια αντίστοιχη) για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
 

Όσο για τον Νίκο Παπανδρέου, περνά τον περισσότερο καιρό του στο εξωτερικό ασχολούμενος με διάφορα project αφού θεωρείται "το εμπορικό μυαλό" της οικογένειας. 
Είναι γεγονός ότι οι Παπανδρέου στην παρούσα πολιτική συγκυρια θεωρούνται περίπου "απόβλητοι". Σε αντίθεση με την "θεοποίηση" του πατέρα τους, η πολιτική προίκα που κληρονόμησαν ξοδεύτηκε μέχρι τελευταίας δεκάρας. Και χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα την δεκάρα της δραχμής και όχι το λεπτό του ευρώ γιατί σε περίπτωση που η Ελλάδα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη το επίτευγμα θα ανήκει κατά κύριο λόγο στην οικογένεια Παπανδρέου.
Το γεγονός ότι "δεν υπάρχει μέλλον μέσα στο ΠΑΣΟΚ" για τους Παπανδρέου, όσο πρωτοφανές και ξένο και αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Ε.Βενιζέλος το νέο κόμμα θα το κτίσει επάνω στους Παπανδρέου. Μόνο που η οικογένεια θα παίζει το ρόλο του κόκκορα που σφάζεται στα θεμέλια...

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η αποχώρηση της οικογένειας Παπανδρέου από την ελληνική πολιτική ζωή Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top