ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ


Στον προδοτικό δρόμο του ΓΑΠ οδηγεί την Κύπρο ο Χριστόφιας. Ένας μετά τον άλλον οι προδότες αποκαλύπτονται. Η Παγκόσμια διακυβέρνηση που υπηρετούν απαιτεί τη διάλυση των Κρατών-Εθνών. Ο άθλιος Χριστόφιας επιλέγει την επαναφορά του σχεδίου Ανάν δια της Μνημονιακής οδού.ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Νέα εξέλιξη. Αντί του Ρωσικού δανείου προτιμούν το μεταμφιεσμένο σε Μνημόνιο σχέδιο Ανάν...

ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ


Στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ προσφεύγει η Λευκωσία. «Η Κύπρος σήμερα ενημέρωσε τις αρμόδιες ευρωπαϊκές Αρχές για την απόφασή της να υποβάλει αίτημα οικονομικής βοήθειας...
από EFSF/ESM» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της κυπριακής κυβέρνησης.


Σε αυτή σημειώνεται ακόμη πως το αίτημα στήριξης θα αναχαιτίσει τους κινδύνους για το ...χρηματοοικονομικό τομέα.

ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο FITCH ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου από ΒΒΒ- σε ΒΒ+ προχώρησε ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings.  Σύμφωνα με τον Fitch, η χώρα διατηρεί αρνητικό...
outlook λόγω των τραπεζών που εκτιμά ότι θα χρειαστούν διάσωση, από την έκθεση τους στο ελληνικό χρέος.

Η υποβάθμιση αυτή φαίνεται ότι σπρώχνει την Κύπρο όλο και πιο κοντά στην προσφυγή στο πακέτο διάσωσης της Ευρώπης, αφού πλέον ο χρόνος πιέζει για την ανακεφαλαιοποίηση των 5 δισ. των Κυπριακών τραπεζών. 

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως η Κύπρος αναμένεται να υποβάλει αίτημα εντός της
ημέρας στην ΕΕ σε ό,τι αφορά τις τράπεζες, ωστόσο η Κυπριακή κυβέρνηση βρίσκεται ακόμα σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τη σύναψη δανείου με τη Ρωσία αλλά και την Κίνα. 


Ήδη ο υπουργός Ανάπτυξης της Κύπρου βρίσκεται στο Πεκίνο από χθες το βράδυ προκειμένου να διαπραγματευτεί με την κινεζική κυβέρνηση ένα δάνειο που ενδεχομένως θα λειτουργήσει συνδυαστικά με αυτό της Ρωσίας ή θα αποτελέσει «σωσίβιο» σε περίπτωση που αρνηθεί τη σύναψη δανείου η ρωσική κυβέρνηση. 

Από τις Βρυξέλλες μέχρι στιγμής δεν επιβεβαίωνει κανείς ότι περιμένουν κάποιο αίτημα της Κύπρου, ενώ ακόμα και η Κυπριακή Πρεσβεία περιμένει τις εξελίξεις των διμερών επαφών με Ρωσία και Κίνα. 

Όπως και να 'χει, το απόγευμα ο πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, έχει συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το θέμα.

http://attikanea.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top