ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Όχι άλλο κάρβουνο


 

Φτάνει πια! Δεν αντέχω άλλο. Νιώθω πως αν με πιάσει κάποιος από την μύτη θα σκάσω σαν μπαλόνι που το τρυπάνε με την καρφίτσα ή το καίνε με το τσιγάρο. Κι όλα αυτά μόλις στα 28 μου. Πού να φτάσω στην σύνταξη; (ε, λάθος δεν θα υπάρχει μέχρι τότε). Ο λόγος που αποφάσισα να σας γράψω είναι για να εκφράσω την αγανάκτησή μου –κι εγώ με την σειρά μου – στα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας. Από την μία αθωώνονται οι ένοχοι (βλ Εφραίμ) από την άλλη κάθονται στο εδώλιο του κατηγορημένου 11χρονια παιδιά γιατί –άκουσον, άκουσον – τόλμησαν να παρεμποδίσουν την λειτουργία του σχολείου τους. Ενός σχολείου που δεν έχει καθηγητές και βιβλία και η χρονιά κοντεύει να τελειώσει.
Αν έχουμε τον Θεό μας τα παιδιά κατηγορούνται, όχι η πολιτεία και οι αρμόδιοι στις καρέκλες, που έχουν αφήσει τα σχολεία να παρακμάζουν. Θέλουμε να λεγόμαστε και Ευρωπαίοι τρομάρα μας! Κάνουμε αναδιαρθρώσεις και λέμε πως  ακολουθούμε τα ευρωπαϊκά πρότυπα βάζοντας νέα μαθήματα και ώρες διδασκαλίας στα σχολεία χωρίς να φροντίζουμε να έχουμε δασκάλους. Αλλά από κηπουρούς και καθαρίστριες καλά πάμε. Έλεος πια! Και σε όλα αυτά (κι άλλα πολλά που χαρακτηρίζουν την ελληνική κοινωνία) θυμηθήκαμε σήμερα –λίγο πριν τις εκλογές-  πως οι μετανάστες πρέπει να συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένους χώρους, όπου θα τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Τόσα χρόνια που τους έχουμε αφήσει να αλωνίζουν στην Ελλάδα και να στοιβάζονται σαν τα ποντίκια σε υπόγεια πολυκατοικιών και εγκαταλειμμένα κτήρια δεν αποτελούσαν κίνδυνο για την δημόσια υγεία; Τώρα σας έπιασε ο πόνος για την υγεία τόσο την δικιά μας όσο και των μεταναστών. Τώρα θυμηθήκατε πως δίπλα σε σχολεία και παιδικές χαρές, που παίζουν μικρά παιδιά, κοιμούνται μετανάστες που δεν ξέρουν τί σημαίνει νερό για να πλυθούν; Τώρα κύριε Λοβέρδο θυμηθήκατε να πάτε στην Σουηδία για να μιλήσετε για τα προβλήματα υγιεινής στους χώρους των μεταναστών;
Δεν λέω πρέπει να ληφθούν μέτρα τόσο για τους μετανάστες όσο και για την δημόσια υγεία. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στην παιδεία. Πρέπει να αλλάξει αυτό το κράτος που λέγεται Ελλάδα από τα θεμέλια του, αλλά μην μας περνάτε για βλάκες. Παραδεχτείτε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους γίνονται όλα όσα γίνονται  την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Εκλογές! (ωχ η καρέκλα τρίζει και πρέπει να λαδωθεί). Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από άλλες προεκλογικές μπαρούφες. Έχει ανάγκη να μάθει την αλήθεια. Πείτε μας θα πεινάσετε αλλά πείτε μας και μέχρι πότε. Δεν μπορεί την μία να λέτε δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα και την άλλη να αναγγέλλετε νέα. Πείτε μας το 2050 μπορεί και να έχουμε πιάσει πιάτο. Αυτές οι μπαρούφες μας έφεραν ως εδώ και δεν το ξεχνάμε. Εκτός από τις γιαγιάδες στο «Ραδιο Αρβύλα» που σε συνέντευξη δημοσιογράφου για την πρόθεση ψήφου τους απάντησαν με ένα στόμα μια φωνή «ΝΔ. Αυτό ήμασταν πάντα αυτό θα ψηφίσουμε». Τι θα πει αυτό ήμασταν πάντα; Εμπρός παιδιά βάλτε μυαλό στις γιαγιάδες και τους παππούδες σας γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά.
thesecretrealtruth.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Όχι άλλο κάρβουνο Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top