ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Φαβορί για αποφυγή στο Καμπιονάτο



 alt
Καλημέρα σας. Η 32η Αγωνιστική του Καμπιονάτο συνεχίζεται σήμερα με άλλα οχτώ παιχνίδια που οι Book μας προσφέρουν τα φαβορί σε τραγικές τιμές. Ειλικρινά είναι μια αγωνιστική που δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο καλό σημείο, φυσικά θα αποφύγω τα φαβορί του 1,30-1,40 αλλά και πάλι δύσκολα να βγάλεις κάποια άκρη. Οι Book μας προσφέρουν ομάδες στυλ Τζένοα, Πάρμα με την λογική ότι πρέπει να κερδίσουν τους αντιπάλους τους αλλά ποιος μπορεί να τις εμπιστευτεί στο 1,30 και 1,40 που μας προσφέρονται; Εδώ ακόμη και την Ίντερ στο 1,45 απέναντι στην Σιένα δεν σου πάει το χέρι να ποντάρεις υπέρ της. Άλλο παράδειγμα η Γιουβέντους που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει μόνο την νίκη για να ξαναπεράσει στην κορυφή μετά την χθεσινή νίκη της Μίλαν, παίζει με την τρίτη της βαθμολογίας Λάτσιο και την βρίσκουμε στο 1,40, απλά τραγικό! Ας δούμε όμως τις σημερινές μου προτάσεις με κύριο γνώμονα μου το ρίσκο στις επιλογές των σημείων.
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Χ (3,10)- ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1 (2,30)- ΚΑΤΑΝΙΑ-ΛΕΤΣΕ Χ (3,25)   Σύστημα 2-3
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ Over (1,65)- TZENOA-TΣΕΖΕΝΑ Over  (1,60)

alt153. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ
Μ.Τετάρτη 11/04 (21:45)- Juventus Stadium
Προϊστορία: Έχει να χάσει στην Serie A από την Λάτσιο από τον Δεκέμβριο του 2003 με την ήττα 2-0 στο Olimpico. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά μετράει 10 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, αν και ενδιάμεσα ηττήθηκε στο Coppa Italia το 2009. Τελευταία ήττα της Μεγάλης Κυρίας στο Τορίνο από την Λάτσιο, τον Δεκέμβριο του 2002 με σκορ 1-2.
Πέρυσι: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ 2-1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1η,65β,Εντός 10-5-0,Γκολ 51-17): Νέα νίκη το βράδυ του Σαββάτου επί της Παλέρμο με σκορ 2-0, η τέταρτη συνεχόμενη χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ και επιστροφή στην κορυφή για την Μεγάλη Κυρία. ‘’Τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς, αρκεί να κερδίσουμε και τα 7 εναπομείναντα παιχνίδια’’ δήλωσε ο Andrea Pirlo. Σήμερα την ομάδα περιμένει ένα πολύ δυνατό τεστ καθώς η τρίτη Λάτσιο επισκέπτεται το Τορίνο με την Γιουβέντους όμως να παρατάσσεται πλήρης.
Πιθανή ενδεκάδα: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Matri, Vucinic

ΛΑΤΣΙΟ (3η,54β,Εκτός 7-2-6,Γκολ 24-25): Τζέκυλ και Χάϊντ η ομάδα της Ρώμης. Την μία Κυριακή χάνει εύκολα στο Tardinni από την Πάρμα με 3-1, την άλλη κερδίζει την Νάπολι με το ίδιο σκορ παίζοντας με πολλές απουσίες. Προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ εκμεταλλευόμενη τα προβλήματα λόγω απουσιών στην άμυνα της Νάπολι, ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο και μάλιστα κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ, στο δεύτερο όμως πέτυχε δύο γκολ και ξέφυγε έτσι 6 βαθμούς από την Νάπολι, ενώ διατήρησε την απόσταση των τριών από την Ουντινέζε. Αρκετές απουσίες και σήμερα για την ομάδα του Edy Reja καθώς νοκ-αουτ είναι οι τραυματίες Klose (26/12), Lulic (25/4), Stankevicius (11 συμ), Brocchi (13 συμ), Konko (22 συμ), Radu (21 συμ) και Dias (20 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Marchetti; Konko, Diakite, Biava, Radu; Brocchi, Ledesma; Gonzalez, Mauri, Candreva; Rocchi
Πρόβλεψη: Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με την Γιουβέντους, εκεί που όλοι έχουν κλατάρει οι παίχτες της συνεχίζουν να τρέχουν. Βέβαια υπάρχει εξήγηση για αυτό και ίσως αναφερθώ κάποια άλλη στιγμή, αλλά η ομάδα δείχνει να είναι ένα κλικ πάνω από τις άλλες σε φυσική κατάσταση, ίσως για αυτό και καθαρίζει τα παιχνίδια στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος αλλά μην ξεχνάμε παίζει ο πρώτος με τον τρίτο, οπότε το 1,40 είναι απλά για γέλια. Να ήθελα όμως και να την κοντράρω σήμερα δεν μου πάει, η Λάτσιο είναι για ακόμη ένα παιχνίδι αποδεκατισμένη στην άμυνα.

alt154. ΙΝΤΕΡ-ΣΙΕΝΑ
Μ.Τετάρτη 11/04 (21:45)- Giuseppe Meazza
Προϊστορία: Η Ίντερ δεν έχει χάσει ποτέ από την Σιένα στα πλαίσια της Serie A. Συγκεκριμένα μετράει 11 νίκες και 4 ισοπαλίες σε σύνολο 15 παιχνιδιών από το 2003. Επίσης μετράει 5 συνεχόμενες νίκες εναντίον της, ενώ τελευταία φορά που η Σιένα πήρε αποτέλεσμα στο Μιλάνο ήταν τον Μάϊο του 2008 με σκορ 2-2 σε παιχνίδι που η Ίντερ ήταν αδιάφορη γιατί είχε εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα.
ΙΝΤΕΡ (7η,45β,Εντός 7-4-5,Γκολ 28-23): Με άμυνα της πλάκας και παρόλο που έπαιζε με την Κάλιαρι σε ουδέτερο γήπεδο, δεν κατάφερε να κερδίσει αν και η αντίπαλος της έπαιζε με 10 παίχτες για μισή ώρα. Ο τεχνικός της Andrea Stramaccioni φαίνεται να πιστεύει στην έξοδο στο Champions League, αλλά με -9 από την Λάτσιο και την ομάδα του να εμφανίζεται τόσο προβληματική καλύτερα να το ξεχάσει. Τουλάχιστον η επίθεση του βγάζει γκολ τελευταία λόγω της απόφασης του να παίζει με τρεις μπροστά και αυτό έκανε απέναντι στην Κάλιαρι όπου δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά ισοφάρισε σχεδόν αμέσως. Νοκ-αουτ από το σημερινό παιχνίδι οι τραυματίες Maicon (18/1),Castaignos (6/1) και Sneijder (15/1).
Πιθανή ενδεκάδα: Julio Cesar; Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu; Guarin, Stankovic, Cambiasso; Forlan, Milito, Zarate

ΣΙΕΝΑ (10η,39β,Εκτός 2-6-7,Γκολ 11-20): Πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Αταλάντα με σκορ 2-1 με γκολ στην εκπνοή του συνήθης ύποπτου τελευταία Mattias Destro. Η νίκη αυτή εξασφαλίζει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία αν και ο πρόεδρος της ομάδας προειδοποίησε τους παίχτες να μην εφησυχάζουν γιατί έχουν ακόμη δουλειά να κάνουν. Συνεχίζουν εκτός οι τραυματίες Calaio (25/11) και Angelo (13/627΄).
Πιθανή ενδεκάδα:Pegolo; Vitiello, Terzi, Rossettini, DelGrosso; Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza; Larrondo, Destro
Πρόβλεψη:Απλά Νo Bet για μένα, αυτή την Ίντερ δεν την ξαναπληρώνω και ας νικήσει όσο θέλει!

alt155. ΚΑΤΑΝΙΑ-ΛΕΤΣΕ
Μ.Τετάρτη 11/04 (21:45)- Angelo Massimino
Προϊστορία: Μία νίκη για την Κατάνια και μία ισοπαλία με σκορ 1-1 περιλαμβάνει η πρόσφατη ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Συνολικά έχουν έρθει 6 φορές ισόπαλες σε 10 παιχνίδια!
Πέρυσι: ΚΑΤΑΝΙΑ-ΛΕΤΣΕ 3-2
ΚΑΤΑΝΙΑ (8η,43β,Εντός 8-5-2,Γκολ 21-10): Το αήττητο έξι αγωνιστικών έλαβε τέλος για την ομάδας της Κατάνια το Σάββατο. Συγκεκριμένα στην Βερόνα βρέθηκε από την αρχή να ακολουθεί στο σκορ την Κίεβο, ενώ από το 18΄ βρέθηκε να παίζει με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Αρχηγού της Spolli. Μάλιστα στην φάση αυτή από το πέναλτι που προέκυψε βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ και τελικά ηττήθηκε με σκορ 3-2. ‘’Δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά’’ δήλωσε ο τεχνικός της Vicenzo Montella που για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Spolli (26/2), ενώ οι άλλες απουσίες των τραυματιών Potenza (9 συμ) και Biagianti (12 συμ) είναι μακροχρόνιες.
Πιθανή ενδεκάδα: Carrizo; Motta, Legrottalie, Bellusci, Marchese; Izco, Lodi, Almiron; Gomez, Bergessio, Barrientos

ΛΕΤΣΕ (18η,31β,Εκτός 4-4-7,Γκολ 14-23): Τεράστια νίκη της Λέτσε το περασμένο Σάββατο επί της Ρόμα με 4-2 μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Με τους ταχύτατους Muriel και Cuadrado χτύπησαν στην κόντρα την τραγική άμυνα της Ρόμα που αμύνθηκε και πάλι πολύ ψηλά και προηγήθηκε 4-0, πριν οι Bojan και Lamela μειώσουν με δύο γκολ στο τέλος. Τουλάχιστον εντός των αγωνιστικών χώρων η ομάδα ελπίζει ότι μπορεί να σωθεί γιατί εκτός αναμένεται τιμωρία για το περσινό στήσιμο δύο αγώνων. Σχεδόν πλήρης η αποστολή για τον Serse Cosmi, θα απουσιάσει μόνο ο μακροχρόνια τραυματίας Julio Sergio (10/-12).
Πιθανή ενδεκάδα: Benassi; Oddo, Miglionico, Tomovic; Cuadrado, Blasi, Giacomazzi, Delvecchio, Brivio; Muriel, Di Michele
Πρόβλεψη:Εξαιρετική η Λέτσε με την Ρόμα, ο Cosmi έχει βρει τα κουμπιά της ομάδας και αν προσέξει κανείς έχει καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών. Η Κατάνια είναι ψιλοαδιάφορη αλλά και οι Book υποψιασμένοι, το διπλό μας το προσφέρουν μόλις στο 3,30 ενώ θα έπρεπε να είναι ψηλότερα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Λέτσε έχει να κερδίσει την Κατάνια στην Σικελία από την σεζόν 1941/42!
 
alt156. ΝΑΠΟΛΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Μ.Τετάρτη 11/04 (21:45)- San Paolo
Προϊστορία: Η Αταλάντα έχει να κερδίσει στο San Paolo για την πρώτη κατηγορία από τον Σεπτέμβριο του 1997 με σκορ 0-1. Από τότε και σε σύνολο 7 παιχνιδιών η Νάπολι έχει πάρει τρεις νίκες και έχει παραχωρήσει τέσσερις ισοπαλίες με 0-0!
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-0 (2010)
ΝΑΠΟΛΙ (5η,48β,Εντός 7-6-2,Γκολ 32-18): Μπήκε μπερδεμένη στον αγωνιστικό χώρο του Olimpico λόγω των απουσιών στο δεξί και αριστερό άκρο της και της αλλαγής του συστήματος από τον Mazzarri. Μέχρι οι Britos και Djemaili να καταλάβουν σε ποια θέση παίζουν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 μόλις στο όγδοο λεπτό. Αντέδρασε γρήγορα, έχασε μια-δύο καλές ευκαιρίες πριν ισοφαρίσει με τον Pandev στο 34΄. Μάλιστα μετά το 1-1 υπήρχε και μια καθαρή περίπτωση πέναλτι που δεν της εδωσε ο διαιτητής, με τον τεχνικό της να το τονίζει στο τέλος του αγώνα. Σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να κυνηγήσει την θέση που οδηγεί στο Champions League, αλλά πλέον απέχει 6 βαθμούς. Οι Cavani και Hamsik δήλωσαν ότι το πιστεύουν ενώ ο Mazzarri δήλωσε: ’’Παίξαμε καλά απέναντι στην Λάτσιο αλλά πλέον πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε και να επικεντρωθούμε στην Αταλάντα, παιχνίδι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο’’. Σήμερα όμως θα έχει και πάλι πολλά προβλήματα στην άμυνα, με τους τιμωρημένους Canavaro (26/1), Zuniga (25/1), Britos (8/1) και τον τραυματία Maggio (26/3) να συνθέτουν ένα σημαντικό καρέ απουσιών.
Πιθανή ενδεκάδα: De Sanctis; Campagnaro, Fernandez, Aronica, Grava; Gargano, Inler, Dossena; Hamsik; Lavezzi Cavani

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (13η,37β,Εκτός 3-7-5,Γκολ 14-20): Υπέστη σοκ στο 90΄ μέσα στο Μπέργκαμο την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Destro της Σιένα να παγώνει τους πάντες χαρίζοντας την νίκη με σκορ 2-1 στην ομάδα του. Αν και η ομάδα δεν κινδυνεύει άμεσα, η απόσταση από την Λέτσε μειώθηκε στους 6 βαθμούς. Θα είναι κρίμα για την θαυμάσια ομάδα του Stefano Colantuono που είχε και τιμωρία -6 βαθμών, να βρεθεί σε κίνδυνο. Ο ίδιος δήλωσε ότι ‘’το ποδόσφαιρο είναι άδικο άθλημα και είναι κρίμα που βρεθήκαμε σε αυτό το πισωγύρισμα’’. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Marilungo (18/4), Capelli (11 συμ), Brighi (11 συμ), ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Αρχηγός Manfredini (22/1).
Πιθανή ενδεκάδα: Consigli; Ferri, Lucchini, Stendardo, Peluso; Schelotto, Carmona, Cigarini, Moralez; Gabbiadini, Tiribocchi
Πρόβλεψη: 1,40 με τόσες απουσίες στην άμυνα για την Νάπολι και απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα αλλά και συμπάθεια μου; Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, απλά δεν μου πάει και διάθεση στην κόντρα με την Αταλάντα να τα βρίσκει παραδοσιακά σκούρα στο San Paolo και να μην έχει σκοράρει στις τελευταίες οχτώ επισκέψεις της!

alt157. ΠΑΡΜΑ-ΝΟΒΑΡΑ
Μ.Τετάρτη 11/04 (21:45)- Ennio Tardini
Προϊστορία: Μία είναι η πρόσφατη συνάντηση τους και αυτή στο CoppaItalia τον Αύγουστο του 2009 (ΠΑΡΜΑ-ΝΟΒΑΡΑ 1-2).
ΠΑΡΜΑ (16η,35β,Εντός 6-5-4,Γκολ 25-19): Μετά την δίκαιη ήττα στο Friuli από την Ουντινέζε με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική, η απόσταση της Πάρμα από την Λέτσε μειώθηκε στους 4 βαθμούς. Έτσι το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην σχεδόν υποβιβασμένη Νοβάρα αποκτά κρίσιμο χαρακτήρα. Με μια μόλις νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια, ο τεχνικός της ομάδας Roberto Donadoni θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους επιβαρυμένους παίχτες, ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος στόπερ Paletta (27/3).
Πιθανή ενδεκάδα: Mirante; Zaccardo, Lucarelli, Santacroce; Biabiany, Mariga, Valdes, Galloppa, Modesto; Floccari, Giovinco

ΝΟΒΑΡΑ (19η,25β,Εκτός 2-2-11,Γκολ 12-30): Ήταν καλύτερη της Τζένοα την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ στην μοναδική ευκαιρία της αντιπάλου ης. Πάλεψε όμως το παιχνίδι, ισοφάρισε με τον Mascara στο 68΄ και παρόλη την πίεση που άσκησε δεν κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη και να βάλει φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας. Παρόλο λοιπόν που έχει μεταμορφωθεί με τον Tesser στον πάγκο, η απόσταση από την Πάρμα είναι στους 10 βαθμούς και αν θέλουν να ελπίζουν έστω και θεωρητικά, η νίκη πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Νοκ-άουτ οι τραυματίες Ujkani (24 συμ), Marianini (13/1),Paci (22/1) και Ludi (9 συμ), ενώ τιμωρημένος είναι ο φορ Caracciolo (26/3).
Πιθανή ενδεκάδα: Fontana; Morganella, Lisuzzo, Centurioni, Garcia, Gemiti; Porcari, Pesce, Rigoni; Mascara, Jeda
Πρόβλεψη: Περιμένω νίκη της Πάρμα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για αυτήν, αλλά δεν θα ποντάρω στο 1,45 απέναντι σε μια πολύ μαχητική ομάδα όπως είναι η Νοβάρα.

alt158. ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Μ.Τετάρτη 11/04 (21:45)- Olimpico
Προϊστορία: Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία μετράει η ομάδα της Ρώμης τα τελευταία πέντε χρόνια επί της Ουντινέζε. Τελευταία νίκη της ομάδας από το Ούντινε τον Σεπτέμβριο του 2005 με σκορ 1-0. Συνολικα σε 37 παιχνίδια το ρεκόρ είναι 20-12-5 για την ομάδα της Ρώμης.
Πέρυσι: ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2-0
ΡΟΜΑ (6η,47β,Εντός 9-3-3,Γκολ 31-15): Τραγική εμφάνιση απέναντι στην Λέτσε το Σάββατο το απόγευμα, βρέθηκε στο 56΄ να χάνει με 4-0 και έσωσε τα προσχήματα με δύο γκολ στο τέλος. Μετά το παιχνίδι υπήρξαν φήμες περί παραίτησης του Luis Enrique με τον ίδιο να το διαψεύδει, ενώ Lamela και Stekelenburg ήρθαν στα χέρια στα αποδυτήρια. Πλέον η απόσταση από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League αυξήθηκε, αν και για να πούμε την αλήθεια με αυτή την τραγική άμυνα, το Champions League μόνο όνειρο ήταν. Παραμένουν τραυματίες οι Burdisso (10/1), Juan (16/3), Cassetti (6 συμ), Borini (19/9),Simplicio (16/3) και Lobont (6/-4).
Πιθανή ενδεκάδα: Stekelenburg; Rosi, Kjaer, Heinze, Josè Angel; Gago, De Rossi, Marquinho; Totti; Osvaldo, Bojan

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (4η,51β,Εκτός 3-5-7,Γκολ 15-19): Εύκολη νίκη μετά από καιρό για την Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Πάρμα με σκορ 3-1. Παρόλο που στην αρχή ο Pereyra γλίτωσε την κόκκινη κάρτα σαν τελευταίος παίχτης, μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο με σκόρερ τον Asamoah που πέτυχε δύο γκολ. Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Francesco Guidolin δήλωσε: ‘’Είναι μια νίκη που δίνει σε όλους μας μια τεράστια ώθηση, είμαστε ακόμη στο κυνήγι της θέσης που οδηγεί στο Champions League’’. Δεν τα κατάφερε τελικά ο στόπερ Benatia (22/1) που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, όπως νοκ-αουτ είναι και οι Floro Flores (22/3), Fabbrini (9 συμ), Isla (21/3), Badu (10 συμ), Ferronetti (14/1), Basta (24/5) και Batocchio (4 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Handanovic; Benatia, Danilo, Domizzi; Pereyra, Pinzi, Pazienza, Asamoah, Armero; Barreto, Di Natale

Πρόβλεψη: Σημαντικά τα προβλήματα και αναβρασμός στην Ρόμα μετά την ήττα από την Λέτσε αλλά μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Ουντινέζε; Αν σκεφτούμε την αρνητική της παράδοση στο Olimpico, την κούραση κάποιων παιχτών και τις σημαντικές της απουσίες είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύω όμως ότι ο Guidolin θα πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό και θα προσπαθήσει να μην χάσει τουλάχιστον.

alt159. ΤΖΕΝΟΑ-ΤΣΕΖΕΝΑ
Μ.Τετάρτη 11/04 (21:45)- Luigi Ferraris
Προϊστορία: Τα τελευταία 12 χρόνια έχουν συναντηθεί 5 φορές στην Γένοβα στα πλαίσια των Serie A και Β, με την Τζένοα να μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία το 2005 με σκορ 3-3. Αξιοσημείωτο ότι όλα τα παιχνίδια ήταν Over και G/G.
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ-ΤΣΕΖΕΝΑ 3-2
ΤΖΕΝΟΑ (17η,35β,Εντός 7-5-3,Γκολ 23-18): ‘’Η ομάδα είναι σε σύγχυση και χρειάζεται πάνω από όλα βοήθεια στο ψυχολογικό κομμάτι’’. Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Malesani στην επιστροφή του στον πάγκο της Τζένοα μετά το παιχνίδι απέναντι στην Νοβάρα την προηγούμενη αγωνιστική. Η εμφάνιση ήταν απλά αποκαρδιωτική, έβαλε ένα γκολ στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι και στην συνέχεια απλά αμύνθηκε για να κρατήσει το υπέρ της σκορ χωρίς όμως να το καταφέρει. Το τελικό 1-1 έφερε την ομάδα στο +4 από την Λέτσε και το άγχος έχει αρχίσει να εμφανίζεται στην ομάδα. Απόντες για σήμερα οι τραυματίες Belluschi (10/1), Constant (21/1), Αntonelli (10 συμ) και ο τιμωρημένος Kucka (21/2).
Πιθανή ενδεκάδα: Frey; Mesto, Granqvist, Kaladze, Bovo; Rossi, Veloso, Biondini, Sculli; Palacio, Gilardino

ΤΣΕΖΕΝΑ (20η,20β,Εκτός 2-2-12,Γκολ 7-30): Tώρα που σχεδόν έχει πέσει, όχι μαθηματικά, κάνει κατά ειρωνικό τρόπο το καλύτερο αήττητο σερί στο Πρωτάθλημα με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Στο τοπικό ντέρμπυ απέναντι στην Μπολόνια τουλάχιστον έδωσε το δικαίωμα στους οπαδούς να χαμογελούν, με το 0-0 που πήρε και τον τεχνικό της Beretta να δηλώνει ‘’θα πέσουμε με αξιπρέπεια’’. Πολλές απουσίες και σήμερα με τους τραυματίες Pudil (7/1), Iaquinta (5/1), Guana (24/1), Parolo (26/1), Von Bergen (22 συμ) και Martines (12 συμ) να μένουν εκτός αποστολής.
Πιθανή ενδεκάδα: Antonioli; Comotto, Moras, Rodriguez, Lauro; Arrigoni, Colucci, Martinho; Santana; Mutu, Rennella
Πρόβλεψη: Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ποντάρει σε αυτό το τραγικό 1,30 του άσσου, δεν χρειάζεται κιόλας. Θα πάω με την παράδοση στα παιχνίδια τους, G/G και Over που πληρώνουν πιο καλά.
 
alt160. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ
Μ.Τετάρτη 11/04 (21:45)- Artemio Franchi
Προϊστορία: Από την επιστροφή της ομάδας της Σικελίας στην SerieA τη σεζόν 2004/05, έχουν συναντηθεί 15 φορές με την Φιορεντίνα να μετράει πέντε νίκες, την Παλέρμο οχτώ και μόλις δύο παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα. Το ρεκόρ είναι 22-1-6 μέσα στο Artemio Franchi με την τελευταία νίκη της Φιορεντίνα να σημειώνεται πριν δύο χρόνια με σκορ 1-0, ενώ η μοναδική ισοπαλία σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 1949!
Πέρυσι: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1-2
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (15η,36β,Εντός 7-3-5,Γκολ 22-20): Τεράστια νίκη πέτυχε στο Μιλάνο το προηγούμενο Σάββατο. Παρόλο που παρατάχθηκε με πάρα πολλές απουσίες και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, μπόρεσε παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο να ανατρέψει το σκορ με γκολ των Jovetic και Amauri (στο 89΄). Η αισιοδοξία επέστρεψε στους κόλπους της ομάδας και ο τεχνικος της Delio Rossi δήλωσε: ‘’Χρειαζόμαστε συνέπεια πλέον αλλά τουλάχιστον δείξαμε σε όλους ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες της Φιορεντίνα. Περιμένω πλέον τους φιλάθλους μας να μας υποστηρίξουν στο παιχνίδι με την Παλέρμο, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει’’. Σε αυτό έχει δίκιο ο έμπειρος τεχνικός καθώς η Λέτσε παραμένει στους πέντε βαθμούς και ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για τους Βιόλα. Μοναδικός απόντας ο τραυματίας Vargas (24 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Boruc; Camporese, Natali, Nastasic; De Silvestri, Behrami, Montolivo, Lazzari, Pasqual; Jovetic, Ljajic

ΠΑΛΕΡΜΟ (11η,39β,Εντός 1-5-9,Γκολ 12-26): Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Γιουβέντους και τις πολλές απουσίες που αντιμετώπιζε στην άμυνα το Σάββατο το βράδυ. Ο τεχνικός της ομάδας Bartolo Mutti έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών του και ειδικά από τους νεαρούς παίχτες που χρησιμοποίησε στην άμυνα. Σήμερα θα παραταχθεί με σκοπό να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό που θα την φέρει στο παραδοσιακά ασφαλές όριο των 40 βαθμών για την σωτηρία. Πολλές απουσίες όμως θα έχει και πάλι στην αμυντική γραμμή καθώς είναι τραυματίες οι Balzaretti (26/1), Aguirregaray (9 συμ), Milanovic και Silvestre (25/3).
Πιθανή ενδεκάδα: Viviano; Munoz, Milanovic, Mantovani, Pisano; Migliaccio, Berreto, Bertolo; Ilicic; Hernandez, Miccoli
Πρόβλεψη: Πολλά προβλήματα έχουν και οι δύο ομάδες στην άμυνα τελευταία και παρόλο που είναι κρίσιμο παιχνίδι για την Φιορεντίνα, θεωρώ ότι θα μπουν γκολ στο παιχνίδι. Νίκη και Over για την ομάδα των Βιόλα λοιπόν που περιμένω να εκμεταλλευτεί το momentum της νίκης στο Μιλάνο και τα σημαντικά προβλήματα των Σικελών στην άμυνα.

alt179. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ
Μ.Πέμπτη 12/04 (21:45)- Renato Dall’ Ara
Προϊστορία: Η Κάλιαρι δεν έχει ηττηθεί στις τελευταίες της τρεις επισκέψεις στην Μπολόνια (δύο νίκες και μία ισοπαλία), τελευταία νίκη της γηπεδούχου πριν εφτά χρόνια με σκορ 1-0.
Πέρυσι: ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ 2-2
ΜΠΟΛΟΝΙΑ (14η,37β,Εντός 5-5-7,Γκολ 17-22): Έδειξε καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην Τσεζένα σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις της αλλά και πάλι έμεινε χωρίς νίκη, τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην Λάτσιο πριν ένα μήνα. ‘’Αν συνεχίσουμε έτσι, οι έξι βαθμοί που έχουμε παραπάνω από την Λέτσε δεν θα είναι αρκετοί’’ προειδοποίησε ο τεχνικός της ομάδας Stefano Pioli. To παιχνίδι λοιπόν αποκτά πολύ μεγάλη σημασία, αλλά σήμερα ο Pioli δεν μπορεί να υπολογίζει στο μεγάλο του όπλο Marco Di Vaio (31/10) που είναι τιμωρημένος, αλλά και στους τραυματίες Garics (12 συμ), Casarini (11 συμ), Antonsson (19 συμ) και Krhin (7/1).
Πιθανή ενδεκάδα: Gillet; Raggi, Portanova, Cherubin; Pulzetti, Perez, Mudingayi, Morleo; Ramirez, Diamanti; Acquafresca

ΚΑΛΙΑΡΙ (12η,38β,Εντός 3-4-8,Γκολ 13-24): Πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Ίντερ στο ουδέτερο γήπεδο της Τεργέστης, μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ αλλά στο τέλος έμεινε στο 2-2. Παράπονα εξέφρασε η ομάδα μετά το τέλος του αγώνα για την άδικη αποβολή του σκόρερ Pinilla στην διάρκεια των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ. Ενώ η ομάδα θα παίξει και το επόμενο παιχνίδι της στην Τεργέστη, χρειάζεται 2-3 βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Απόντας για σήμερα ο τιμωρημένος φορ Pinilla (9/7), οι άλλες απουσίες είναι μακροχρόνιες.
Πιθανή ενδεκάδα: Agazzi; Pisano, Astori, Canini, Agostini; Ekdal, Conti, Nainggolan; Cossu; Nene, Thiago Ribeiro
Πρόβλεψη: Η ισοπαλία δείχνει βολική και για τις δύο ομάδες αλλά θεωρώ ότι έχουν παιχνίδια για να βρουν τους βαθμούς που πιθανόν να χρειαστούν. Η Κάλιαρι μετράει την πολύ σημαντική απώλεια του σκόρερ της Pinilla, ενώ και η Μπολόνια δεν θα έχει τον Di Vaio. Πιθανόν να αλληλοεξουδετερωθούν, ενώ δεν ξεχνάω και το περίεργο στατιστικό των ισοπαλίων του 2,40 στην Serie A (OΠΑΠ) με 2/7 να έχουν επαληθευτεί και τα υπόλοιπα παιχνίδια να έρχονται διπλά! Κάτι όμως με τραβάει προς τα αριστερά και θέλω να το σπάσω αυτό, δεν νομίζω η Μπολόνια θα πάει τόσο σβηστή ως το τέλος.
Καλή σας επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε, το Στοίχημα θέλει προσωπική μελέτη.
Πηγή άρθρου:www.neverbetalone.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Φαβορί για αποφυγή στο Καμπιονάτο Description: Rating: 5 Reviewed By: Ανώνυμος
Scroll to Top