ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αρχίζουν Τα Δύσκολα Στη Super League!!

Καλημέρα φίλοι μου.’’Φωτιά’’ στο πρωτάθλημα θέλουν να βάλουν οι γηπεδούχοι στις σημερινές  αναμετρήσεις όσο αφορά τη συμμετοχή στη πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά και στην υπόθεση παραμονής που κάθε αγωνιστική φαίνεται να περιπλέκεται όλο και περισσότερο.Ο φιλόδοξος Άρης υποδέχεται τον κουρασμένο πλέον ΟΦΗ.Ο παθιασμένος για νίκη Εργοτέλης την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Κέρκυρα.Και η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Αστέρας Τρίπολης την ΑΕΚ των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων.  
Ακολουθούν "μαζεμένες" οι στοιχηματικές επιλογές για σήμερα καθώς και ο σχολιασμός των αναμετρήσεων...
Άρης – ΟΦΗ: 1 (1.70)
Εργοτέλης – Κέρκυρα: 1 (1.90)
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Over(2.10)
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Goal(1.90)
Άρης - ΟΦΗ
Στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα, που θα τον διατηρήσει "ζωντανό" στη διεκδίκηση παρουσίας στα φετινά πλέι οφ, υποδέχεται τον ΟΦΗ ο Αρης. Αναμέτρηση για την οποία δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Μιχάλης Σηφάκης και οι τραυματίες Γκαρμπίνι Μίσελ, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Μανώλης Παπαστεργιανός.Στον αντίποδα χωρίς τον τραυματία Βεζυρίδη και τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη, αλλά με τον Βαγγέλη Μάντζιο στην αποστολή ταξίδεψε ο ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Στοιχηματικά θεωρώ ότι ο Άρης θα κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς δεν πρόκειται να αφήσει ανεκμετάλλευτο την αναμενόμενη κούραση από την μη σωστή προετοιμασία που άρχισε να βγαίνει στους Κρητικούς.Οπότε θα επιλέξουμε 1(1.70) .
Εργοτέλης – Κέρκυρα
Και οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο που θα τους δώσει ελπίδες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν απέκλεισε κανέναν από τους διαθέσιμους παίκτες. Πήρε και τους 21 στην αποστολή και ανήμερα του αγώνα, θα κόψει τρεις για να καταλήξει στη 18άδα.Οι σημαντικές απουσίες είναι δύο. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σαρρής και Δάρλας λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα.Εντούτοις στην αποστολή και πιθανότατα και στην ενδεκάδα, επιστρέφουν οι Λεάλ και Φραγκουλάκης,οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί λόγω καρτών στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.Στον αντίποδα το έργο των Φαιάκων γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, δεδομένου ότι στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, είδε τους Αγρίτη και Ιωάννου, να αποχωρούν με ενοχλήσεις στο πόδι, με αποτέλεσμα να μην συμμετέχουν στην αποστολή. 
Στοιχηματικά αν και η απόδοση για την επικράτηση του Εργοτέλη δεν μας ικανοποιεί θα στηρίξουμε το συγκεκριμένο σημείο καθώς η επιστροφή στην εντεκάδα των Λεάλ και Φραγκουλάκη αναμένεται να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.Οπότε θα επιλέξουμε 1(1.90).
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ
Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με την ΑΕΚ προστέθηκαν οι Πουλίδο και Φερνάντο Ουσέρο. Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Χρήστος Πιπίνης καθώς είναι τιμωρημένος.Στον αντίποδα με τον Λεονάρντο στην αποστολή, ταξίδεψε η ΑΕΚ στην Τρίπολη για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα.Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν έλαβε μέρος στη τελευταία προπόνηση λόγω ίωσης, βρίσκεται στους 20 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε ο Νίκος Κωστένογλου για το ματς απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης.Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Δέλλας όπως και ο «μόνιμος» τραυματίας (και αδειούχος), Έιντουρ Γκούντγιονσεν.
Στοιχηματικά θα επιλέξουμε το Over (2.10) και το Goal (1.90) καθώς περιμένουμε να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε με τις ίδιες πιθανότητες την νίκη απαλλαγμένες από το άγχος (ειδικά η ΑΕΚ) μετά τις τεράστιες επιτυχίες της προηγούμενης αγωνιστικής.Αμφότερες και οι δύο ομάδες ένα γκολ τουλάχιστον έχουν αποδείξει ότι το έχουν.
Καλή σας επιτυχία!!
Πηγή άρθρου: www.neverbetalone.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Αρχίζουν Τα Δύσκολα Στη Super League!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Ανώνυμος
Scroll to Top