ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στα δικαστήρια οδηγούνται Αιμίλιος Λιάτσος και Πάνος Καμμένος



 Άγρια κόντρα Λιάτσου με τον Καμμένο


Στα δικαστήρια οδηγούνται Αιμίλιος Λιάτσος και Πάνος Καμμένος με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Π+13».
«Εγώ μιλάω τη γλώσσα του λαού, ο Καμμένος τη γλώσσα των βιομηχάνων» είπε από το στούντιο του real fm  ο Αιμίλιος Λιάτσος για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» σχετικά με τις χρηματιστηριακές δραστηριότητες του κ. Καμμένου.
«Να μας απαντήσει ο κ. Καμμένος για το χρηματιστήριο όταν ο κοσμάκης έχανε τα λεφτά του και οι Καμμένοι, οι Βουλγαράκηδες και οι Νεονάκηδες κέρδιζαν» είπε ο κ. Λιάτσος στον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος επικοινώνησε με τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και λίγο αργότερα στον «αέρα» του real fm μίλησε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ ο οποίος έκανε λόγο για «λάσπη» παραπέμποντας στη δήλωση του κ. Καμμένου ότι η υπόθεση θα λυθεί στη δικαιοσύνη αφού θα κατατεθεί αγωγή στον εκδότη της εφημερίδας.
Όπως δημοσιεύει το real.gr, ο κ. Κουικ αμφισβήτησε την αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας εκ μέρους του δημοσιογράφου επειδή όπως είπε δεν επικοινώνησε με την άλλη πλευρά πριν δημοσιεύσει το ρεπορτάζ και επανέλαβε ότι για όλες τις υποθέσεις που αναφέρεται το δημοσίευμα υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις που έχουν δικαιώσει τον Πάνο Καμμένο.

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Στα δικαστήρια οδηγούνται Αιμίλιος Λιάτσος και Πάνος Καμμένος Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top