ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Δώσε δουλειά σε έναν Έλληνα»


Η παρότρυνση της ιστοσελίδας HireAGreek.com είναι λιτή: «Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα εγκλωβισμένη σε ιστορικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. (...) 


Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειές. Μπορείτε να βοηθήσετε επεκτείνοντας ταυτόχρονα το εργατικό σας δυναμικό». Αποδέκτες του μηνύματος; Εργοδότες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη, στην Αυστραλία και στον Καναδά. Σκοπός: να προτιμήσουν έναν Έλληνα εργαζόμενο για κάθε διαθέσιμη θέση – μερικής ή πλήρους απασχόλησης – στις επιχειρήσεις τους. 

«Οι Έλληνες είναι ταλαντούχοι», αναφέρεται στην ιστοσελίδα. «Μολονότι τον τελευταίο καιρό η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον τους, είναι γνωστό ότι υπό τις σωστές εργασιακές συνθήκες μπορούν να παραγάγουν άριστα αποτελέσματα, κάτι που ανέδειξε τόσους Έλληνες της διασποράς ανά τον κόσμο. Η πρωτοβουλία μετρά σχεδόν έναν μήνα. Η ιδέα ωστόσο για την δημιουργία της ιστοσελίδας γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2010, λέει ο 25χρονος εμπνευστής της Τάσος Παπαποστόλου, ο οποίος το 2009 ίδρυσε και έκτοτε διευθύνει ένα ομογενειακό ειδησεογραφικό δίκτυο με έδρα την Καλιφόρνια. 


to-kounavi.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: «Δώσε δουλειά σε έναν Έλληνα» Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top