ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ταμείο στα ντέρμπι της παραμονής

Γράφει ο Omerta από το NeverBetAlone.gr
 Καλημέρα σας. Δυστυχώς το Στοίχημα έχει πάντα τα up και τα down του, κανένας δεν έχει συμβόλαιο στην επιτυχία, για αυτό το λόγο πάντα σας επαναλαμβάνω θέλει πολύ προσωπική μελέτη και στο τέλος την προσωπική εκτίμηση του καθενός. Σε τελική ανάλυση ο καθένας βάζει τα δικά του λεφτά και αυτός ξέρει πόσο θα του λείψουν αν χάσει, οπότε συμβουλή μου, βάζουμε πάντα αυτά τα λεφτά που δεν θα μας στενοχωρήσουν αν τα χάσουμε. Αυτά τα ολίγα σήμερα, σε μια δύσκολη εβδομάδα για την στήλη.
Χθες παρόλο που η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό από την Κατάνια, έδειξε χαρακτήρα μετά από καιρό και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ. Ισοφάρισε πρώτα με φάουλ του Pirlo και πέτυχε άλλα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα για το τελικό 3-1. Ενδιάμεσα βέβαια και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, η Κατάνια έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του πρώην παίχτη της Γιουβέντους ως τον Ιανουάριο Motta. To G/G λοιπόν ήρθε σχετικά εύκολα, είναι άλλωστε το αποτέλεσμα που φέρνουν κάθε χρόνο.
Σήμερα η αγωνιστική συνεχίζεται με εφτά παιχνίδια. Η Μίλαν θέλει να επανέλθει στην κορυφή, έχει όμως παιχνίδι-παγίδα στην Τσεζένα, η Ρόμα θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες απέναντι στην αήττητη επί Donadoni Πάρμα, ενώ ξεχωρίζουν τα δύο ''εξάποντα'' ντέρμπυ παραμονής, ΛΕΤΣΕ-ΣΙΕΝΑ και ΝΟΒΑΡΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ.
 ΠΡΟΤΑΣΗ: ΠΑΛΕΡΜΟ-ΛΑΤΣΙΟ 1  ΛΕΤΣΕ-ΣΙΕΝΑ 2  ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΑΛΙΑΡΙ Χ  σε ένα συστηματάκι 2-3 και ΡΟΜΑ-ΠΑΡΜΑ OVER    ΝΟΒΑΡΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ UNDER
alt359. ΛΕΤΣΕ-ΣΙΕΝΑ
Κυριακή 19/02 (13:30)- Via del Mare
Καιρός: Kαλός καιρός σήμερα το μεσημέρι, θερμοκρασία κοντά στους 10οC.
Προϊστορία: Δύο μόλις νίκες για την Σιένα στα αναμεταξύ τους παιχνίδια στην Serie A, που κέρδισε το πρώτο και το τελευταίο που έγινε στον πρώτο γύρο της φετινής σεζόν με σκόρερ τους Calaio και Destro. Ενδιάμεσα η Λέτσε κέρδισε τρία παιχνίδια, ενώ ήρθαν και τέσσερις φορές ισόπαλες.
Πέρυσι: Έπαιζαν σε διαφορετικές κατηγορίες.
ΛΕΤΣΕ (18η,18β, Εντός 1-3-7, 10-18 γκολ): Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες χωρίς γκολ απέναντι σε Μπολόνια και Αταλάντα, δεν βελτίωσαν την βαθμολογική θέση της ομάδας του Cosmi. Άλλωστε μετά το χθεσινό πολύ μεγάλο διπλό της Μπολόνια στο Μιλάνο, η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα για την Λέτσε. Ο τεχνικός της ομάδας Serse Cosmi δέχτηκε πολύ κριτική αυτή την εβδομάδα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και ίσως σήμερα αναγκαστεί να παίξει πιο επιθετικά, ακόμα και η ισοπαλία θα είναι άσχημο αποτέλεσμα απέναντι σε μια άμεσα ανταγωνίστρια  για την παραμονή στην κατηγορία ομάδα. Απόντες σήμερα για την ομάδα του θα είναι οι Tomovic (21 συμ), Falcone, Ofere και Grossmuller (13/2).
Πιθανή ενδεκάδα: Julio Sergio; Oddo, Carrozzieri, Miglionico; Cuadrado, Giacomazzi, Blasi, Delvecchio, Brivio; Di Michele, Bojinov
ΣΙΕΝΑ (16η,23β, Εκτός 0-5-6, 5-14 γκολ): Μεγάλη νίκη απέναντι στην Ρόμα την προηγούμενη Δευτέρα με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που την έφερε πέντε βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Η αυτοπεποίθηση λοιπόν είναι μεγάλη για την ομάδα του Sannino που συνεχίζει ένα σερί εντυπωσιακών αποτελεσμάτων. Πριν από το παιχνίδι με την Ρόμα, νίκησε 2-1 την Νάπολι στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia ενώ πήρε και λευκή ισοπαλία από την Γιουβέντους στο Τορίνο. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια είναι εντυπωσιακό ότι δέχτηκε ένα μόλις γκολ και αυτό χρεώθηκε στον τερματοφύλακα της. Η σεζόν λοιπόν είναι ήδη πολύ καλή στην επανεμφάνιση της στην κατηγορία, απομένει μόνο να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει για να παραμείνει σε αυτήν. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να ''τελειώσει'' μια ομάδα που είναι κάτω από αυτήν αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Μοναδικός απόντας σήμερα ο τερματοφύλακας Brkic (15/-14).
Πιθανή ενδεκάδα: Pegolo; Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso; Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza; Destro, Calaiò
Πρόβλεψη: Ντέρμπυ με τα όλα του θα είναι το σημερινό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες αναμένεται να προσέξουν πολύ τα νώτα τους, αν και η Λέτσε έχει πιο άμεση την ανάγκη των βαθμών. Ελάχιστες όμως ομάδες στο Καμπιονάτο και καμία από τις μικρές, έχουν τόσο καλό επιθετικό δίδυμο όπως η Σιένα με τους Calaio και Destro να έχουν πετύχει συνολικά 15 γκολ έως τώρα. Βλέπω επίσης ότι η Λέτσε εντός έδρας έχει νικήσει μόνο την Ίντερ και την Σιένα να μην έχει ακόμα εκτός έδρας νίκη και να πω την αλήθεια με ιντριγκάρει ακόμα παραπάνω το διπλό. Πάω με την καλύτερη ομάδα γνωρίζοντας το ρίσκο και τις πιθανότητες της Λέτσε για νίκη.

alt375. ΤΖΕΝΟΑ-ΚΙΕΒΟ
Κυριακή 19/02 (16:00)- Luigi Ferraris
Καιρός: Bροχή την ώρα του αγώνα, θερμοκρασία κοντά στους 9οC.
Προϊστορία: Αυτή θα είναι η όγδοη αναμέτρησησ τους στην Serie A, με την Κίεβο να προηγείται με τρεις νίκες έναντι δύο της Τζένοα. Στα τελευταία τρία παιχνίδια τους μάλιστα, η Τζένοα έχει πάρει μόλις μια ισοπαλία, τελευταία της νίκη στην Γένοβα τον Φεβρουάριο του 2007 με σκορ 1-0! Πέρυσι η Κίεβο ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και με τρία γκολ πέρασε από το Ferraris με σκορ 3-1.
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ-ΚΙΕΒΟ 1-3
ΤΖΕΝΟΑ (10η,30β, Εντός 7-2-2, 19-13 γκολ): Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Τζένοα καθώς μετά την συντριβή στην Σικελία από την Κατάνια έχασε μεσοβδόμαδα και από την Αταλάντα με σκορ 1-0 σε εξ' αναβολής παιχνίδι. Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1 από τον Marino βελτίωσε την εικόνα της ομάδας στον αμυντικό τομέα παρόλες τις απουσίες που είχε αλλά επιθετικά λίγα πράγματα, αξιοσημείωτο ότι δεν έκανε ένα σουτ στην εστία σε ολόκληρο το παιχνίδι. Η ομάδα όμως έχει την χειρότερη άμυνα του Καμπιονάτο και μόνο η Νοβάρα έχει κρατήσει το μηδέν λιγότερες φορές από αυτήν. Αρκετές απουσίες και σήμερα με τους Antonelli (αμυντικός,10 συμ.), Bovo (στόπερ,5 συμ), Morretti (αμυντικός,14 συμ) και Gilardino (5/1) να μένουν εκτός.
Πιθανή ενδεκάδα: Frey; Rossi, Granqvist, Kaladze, Constant; Kucka, Veloso, Biondini; Sculli, Palacio, Jankovic
ΚΙΕΒΟ (13η,27β, Εκτός 2-3-7, 12-21 γκολ): Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Κίεβο που μπορεί να δείχνει ασφαλής αλλά τα τελευταία της αποτελέσματα και κυρίως η απόδοση της δεν είναι καλή. Την Δευτέρα δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την Νάπολι και έχασε δίκαια με σκορ 2-0 στο San Paolo με τον τεχνικό της Mimo Di Carlo να παραδέχεται ότι η ήττα ήταν δίκαιη. Μέσα στην εβδομάδα ο τοπικός τύπος άσκησε έντονη κριτική στην ομάδα για την παθητικότητα της και τα πολλά λάθη που έκαναν στον αγώνα. Έντονη κριτική όμως ασκήθηκε και στον τεχνικό της ομάδας και κυρίως στο νέο σύστημα που ακολουθεί στα τελευταία εφτά παιχνίδια, το 4-3-3, καθώς η ομάδα σκοράρει τα ίδια γκολ με πριν ανά παιχνίδι (0,75), ενώ έχει δεχτεί σε αυτά περισσότερα γκολ από ότι είχε δεχτεί τις πρώτες 16 αγωνιστικές. Μια ακόμη αποτυχία σήμερα και η αμφισβήτηση προς αυτόν θα μεγαλώσει. Μοναδικός απόντας σήμερα ο τραυματίας Sammarco (20/2).
Πιθανή ενδεκάδα: Sorrentino; Sardo, Andreolli, Cesar, Drame; Hetemaj, Bradley, Rigoni; Thereau; Paloschi, Pellissier
Πρόβλεψη: Με προβληματίζει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Τζένοα στην έδρα της μεταμορφώνεται, έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες  και ρίχνει πολλά γκολ στους αντιπάλους της. Το έκανε όμως με ομάδες που δεν κλείστηκαν όπως οι Ουντινέζε, Νάπολι και Λάτσιο ενώ με ομάδες που κλείστηκαν είχε προβλήματα, με διαφορετικό βέβαια προπονητή. Από την άλλη έχουμε μια ομάδα ''ζημιάρα'' την Κίεβο, που βρίσκεται όμως σε κακή κατάσταση και ακολουθεί μετά ένα μεγάλο παιχνίδι για αυτήν, το ''εξάποντο'' με την Τσεζένα που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει για να μην μπει σε περιπέτειες. Αν βέβαια χάσει σήμερα τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για τον προπονητή της Mimo Di Carlo που ίσως παίξει πιο συντηρητικά και αφήσει στην άκρη το 4-3-3. Πάντως το 1,80 στην Τζένοα δεν μου αρέσει καθόλου και δεν είναι value bet για τις προτιμήσεις μου.

alt376. ΤΣΕΖΕΝΑ-ΜΙΛΑΝ
Κυριακή 19/02 (16:00)- Dino Manuzzi
Καιρός: Kαλός καιρός την ώρα του αγώνα, θερμοκρασία κοντά στους 9οC.
Προϊστορία: Δεκατρεις συνολικά νίκες έναντι μόλις πέντε της Τσεζένα έχει η Μίλαν ενώ και τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Οι πέντε νίκες της Τσεζένα έγιναν στο γήπεδο της, με την πιο πρόσφατη την περσινή με σκορ 2-0. Πάντως στα τελευταία 7 παιχνίδια μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας η Μίλαν έχει πετύχει 6 συνολικά νίκες ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι με εξαίρεση την περσινή ήττα, κράτησε το μηδέν στα εφτά από τα τελευταία οχτώ!
Πέρυσι: ΤΣΕΖΕΝΑ-ΜΙΛΑΝ 2-0
ΤΣΕΖΕΝΑ (19η,16β, Εντός 2-3-5, 8-10 γκολ): Έχασε τεράστια ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να πετύχει μια μεγάλη νίκη που θα την ξαναέβαζε γερά στο κόλπο της παραμονής. Προηγήθηκε 2-0 της Λάτσιο στο Olimpico, έπαιζε με παίχτη παραπάνω από το 33΄, αλλά ένα δεκάλεπτο απροσεξίας στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στοίχισε πολύ στην ομάδα που τελικά ηττήθηκε με σκορ 3-2. Ο τεχνικός της ομάδας Daniele Arrigoni δήλωσε '' Πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια καλύτερα, στο πρώτο λάθος σχεδόν διαλυόμαστε.'' Ο ίδιος όμως πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για την ομάδα του που έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και έχει δεχτεί εννέα γκολ. Το πρόβλημα στην άμυνα θα είναι και σήμερα μεγάλο καθώς θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Von Bergen (20 συμ), Μόρας (3 συμ) και ο χαφ Tzokovic (4 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Antonioli; Comotto, Rodriguez, Rossi, Lauro; Santana, Colucci, Parolo, Pudil; Iaquinta, Mutu
ΜΙΛΑΝ (1η,47β, Εκτός 7-2-3, 21-15 γκολ): Έβγαλε τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας που είναι και μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ απέναντι στην Ουντινέζε και με ένα γκολ στο 85΄ να κλέψει και την νίκη. Ως το 70΄ κινδύνεψε αρκετές φορές να δεχτεί και δεύτερο γκολ αλλά τελικά πέτυχε μια μεγάλη νίκη που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα συνέτριψε την Άρσεναλ με 4-0 παίζοντας πολύ όμορφοποδόσφαιρο και είναι και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση του Champions League. Αρκετές απουσίες και σήμερα καθώς δεν βρίσκονται στην διάθεση του Allegri ο τιμωρημένος Ibrahimovic αλλά και οι τραυματίες Nesta (11/1),  Pato (10/1), Boateng (12/4),  Seedorf (15/2), Merkel (1 συμ), Cassano (9/2) και Mexes (8 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Muntari; Maxi Lopez, El Shaarawy
Πρόβλεψη: Πολλές απουσίες μαζεύτηκαν στην Μίλαν και όσο άνετη και αν ήταν η νίκη επί της Άρσεναλ μια κούραση θα υπάρχει. Η μεγάλη εμφάνιση στο Champions League δεν με αποπροσανατολίζει, οι παίχτες πάντα βρίσκουν extra kίνητρο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και σήμερα θα λείπει και ο Ibrahimovic, παίχτης πολύ σημαντικός στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θεωρώ το 1,40 απλά απαγορευτικό απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε με την Λάτσιο και κάθε παιχνίδι το βλέπει σαν τελικό. Μην ξεχνάτε η Τσεζένα παίζει σε συνθετικό χλοοτάπητα που δυσκολεύει αρχικά όλες τις αντιπάλους της, ενώ δυσκόλεψε την Μίλαν τόσο πέρυσι όσο και στον πρώτο γύρο φέτος που έχασε μόλις με 1-0. Άλλωστε η Μίλαν έχει να κερδίσει την Τσεζένα 22 ολόκληρα χρόνια!

alt373. ΝΟΒΑΡΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Κυριακή 19/02 (16:00)- Silvio Piola
Καιρός: Βροχή την ώρα του αγώνα, θερμοκρασία κοντά στους 8οC.
Προϊστορία: Μετά από μία νίκη τη σεζόν 1954/55, η Αταλάντα σε οχτώ επισκέψεις της στη Νοβάρα για τις Serie A και Β, απέτυχε να πάρει την νίκη. Συνολικά όμως η φιλοξενούμενη ομάδα σε 19 αναμετρήσεις τους, μετράει 10 νίκες έναντι 6 της Νοβάρα, τρεις φορές ήρθαν ισόπαλες με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-1).
Πέρυσι: ΝΟΒΑΡΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-0 (Serie B)
ΝΟΒΑΡΑ (20η,16β, Εντός 2-5-5, 13-21 γκολ): Μεγάλη νίκη την περασμένη εβδομάδα μέσα στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ με σκορ 1-0. Όπως ακριβώς λοιπόν στον Α Γύρο σόκαρε την Ιταλία με την πρώτη της νίκη πάλι εναντίον της Ίντερ με 3-1, έτσι και την περασμένη αγωνιστική απέδειξε σε όλους ότι δεν είναι ξεγραμμένη. Για να γίνει βέβαια αυτό έπρεπε να έρθει ο Mondonico και να συμμαζέψει λίγο την άμυνα της ομάδας, δεύτερη χειρότερη στο Καμπιονάτο, που δεν έχει δεχτεί γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Mondonico είπε χαμογελώντας ότι ''Η νίκη ήταν εύκολη για εμάς, απλά αμυνθήκαμε, βγάλαμε 2-3 αντεπιθέσεις, σκοράραμε σε μία από αυτές και μετά απλά είμασταν τυχεροί''. Σήμερα όμως θα έχει μεγάλο πονοκέφαλο για τους παίχτες που θα αντικαταστήσουν τους τιμωρημένους βασικούς  Radovanovic (16 συμ/χαφ), Morganella (18 συμ/δ. μπακ), Porcari (21/1, χαφ) αλλά και τον τραυματία Ludi (9 συμ/στόπερ).
Πιθανή ενδεκάδα: Ujkani; Gemiti, Lisuzzo, Centurioni, Garcia; Jensen, Pesce, Marianini; Rigoni, Mascara; Caracciolo
ΑΤΑΛΑΝΤΑ (15η,27β, Εκτός 3-4-4, 12-21 γκολ): Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι όπως αναμενόταν, νίκησε με 1-0 την Τζένοα στο εξ΄αναβολής παιχνίδι και ανάσανε βαθμολογικά. Η νίκη αυτή επανέφερε την αυτοπεποίθηση στο στρατόπεδο της ομάδας του Colantuono, ειδικά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Με το ξεκίνημα του 2012 η ομάδα πέτυχε δύο μόλις νίκες και πέτυχε τρία γκολ σε εφτά παιχνίδια, μια ιδιαίτερα απογοητευτική συγκομιδή που έβαλε την ομάδα σε μπελάδες. Η νίκη απέναντι στην Τζένοα και ειδικά αν ακολουθήσει νέο θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπυ με την Νοβάρα, θα απομακρύνει κάθε άσχημη σκέψη από το μυαλό της. Σήμερα όμως ο Colantuono δεν θα έχει στη διάθεση του, τον τραυματία αρχηγό Μanfredini (15 συμ) και τους τραυματίες Capelli (11 συμ) και Carmona (16 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Consigli; Ferri, Stendardo, Lucchini, Peluso; Schelotto, Cigarini, Brighi, Moralez; Gabbiadini, Denis
Πρόβλεψη: Το δεύτερο ''εξάποντο'' παιχνίδι της ημέρας. Αν το παιχνίδι γινόταν πριν δύο μήνες το διπλό θα ήταν στις επιλογές μου, τώρα αναλογιζόμενος το καλό momentum της ομάδας του Mondonico και την μέτρια κατάσταση της Αταλάντα με την παρατεταμένη αφλογιστία του Denis λέω απλά να το αποφύγω. Θα είναι όμως κλειστό παιχνίδι που πιθανόν να κριθεί στο γκολ, οπότε το under είναι μια επιλογή από αυτό το παιχνίδι που δίνεται όμως μόλις στο 1,55 στον ΟΠΑΠ.

alt374. ΡΟΜΑ-ΠΑΡΜΑ
Κυριακή 19/02 (16:00)- Olimpico
Καιρός: Βρέχει από το πρωί στη Ρώμη, θερμοκρασία στους 10οC.
Προϊστορία: Πριν από την περσινή ισοπαλία τους με σκορ 2-2 στο Olimpico, η Ρόμα μετρούσε εννέα συνεχόμενες νίκες για την Serie A απέναντι στην Πάρμα. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια ο συνολικός αριθμός των γκολ ήταν δύο και πάνω ανά παιχνίδι. Τελευταία νίκη της Πάρμα στη Ρώμη, τον Απρίλιο του 1997 με σκορ 1-0.
Πέρυσι: ΡΟΜΑ-ΠΑΡΜΑ 2-2
ΡΟΜΑ (6η,35β, Εντός 6-3-2, 23-11 γκολ): Η ομάδα του Luis Enrique xρειάζεται μια νίκη σήμερα για να σβήσει την ήττα από την Σιένα την περασμένη Δευτέρα με σκορ 1-0, σε ένα παιχνίδι που εμφανίστηκε πολύ κατώτερη του αναμενόμενου και δίκαια έχασε. Η ήττα αυτή ήταν μια ακόμα κακή εμφάνιση απέναντι σε μικρότερη ομάδα, είχαν προηγηθεί η ήττα στην Σαρδηνία από την Κάλιαρι και οι ισοπαλίες με Μπολόνια και Κατάνια. Η νίκη απέναντι στην Ίντερ με το ευρύ σκορ 4-0 παραμένει η μοναδική στα τελευταία παιχνίδια και ο Luis Enrique στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχει σκαμπανεβάσματα αλλά και προβλήματα απέναντι σε αντιπάλους που αλλάζουν την τακτική τους σε πιο αμυντική από ότι συνήθως. Στηνα αποστολή είναι ο Osvaldo (16/7) που αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά ο Enrique θα έχει πρόβλημα στο κέντρο της αμυντικής του γραμμής καθώς εκτός του Burdisso (10/1), θα λείπει ο τιμωρημένος Kjaer (10 συμ) και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Juan (13/3).
Πιθανή ενδεκάδα: Stekelenburg; Rosi, Juan, Heinze, Taddei; Pjanic, De Rossi, Gago; Totti; Borini, Osvaldo
ΠΑΡΜΑ (12η,28β, Εκτός 2-3-6, 8-22 γκολ): Στο εξ' αναβολής παιχνίδι με την Γιουβέντους με μαζική άμυνα πήρε την ισοπαλία με 0-0, ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Donadoni stoν πάγκο που παραμένει αήττητος από τότε που την ανέλαβε. Σήμερα βέβαια θα έχει δύσκολη αποστολή σε μία έδρα που αποτελεί ταμπού για αυτήν με μόλις μία νίκη σε 20 παιχνίδια στην Serie A. Mάλιστα έχει να νικήσει την Ρόμα σε επίσημο παιχνίδι από τον Μάϊο του 2005 με σκορ 2-1 στο Tardini. Απόντες για σήμερα θα είναι ο Paletta (20/1) και ο προερχόμενος από τις ακαδημίες της Ρόμα Galloppa (17/1) που είναι τραυματίες.
Πιθανή ενδεκάδα: Pavarini; Zaccardo, Ferrario, Lucarelli; Biabiany, Valiani, Morrone, Mariga, Modesto; Giovinco, Floccari
Πρόβλεψη: Πιστεύω ότι η παράδοση θα μιλήσει και πάλι στο Olimpico αλλά με το 1,45 του άσσου όπως ξέρετε δεν ασχολούμαι. Τα προβλήματα της Ρόμα στο κέντρο της άμυνας με ωθούν προς το over καθώς η Πάρμα μπορεί να σκοράρει με τους Floccari και Giovinco.

alt407. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΑΛΙΑΡΙ
Κυριακή 19/02 (21:45)- Friuli
Καιρός: Βρέχει από το πρωί στο Ούντινε, θα συνεχιστεί όλη την ημέρα με την θερμοκρασία να παραμένει χαμηλά, στους 4οC.
Προϊστορία: Σε 17 αναμετρήσεις τους στο Friuli η Ουντινέζε μετράει 11 νίκες έναντι μόλις μίας της Κάλιαρι, τον Μάϊο του 2008 με σκορ 0-2. Μάλιστα η γηπεδούχος παραμένει αήττητη έναντι της Κάλιαρι στα τελευταία 6 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, συμπεριλαμβανομένου όμως και του περσινού 1-1 μέσα στο Ούντινε.
Πέρυσι: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1-1
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (4η,41β, Εντός 10-1-1, 23-7 γκολ): Πολλά κακά μαζί μαζεύτηκαν για την Ουντινέζε και τον πολύ καλό τεχνικό της Francesco Guidolin. Δεν έφτανε η ήττα από την Μίλαν με σκορ 2-1, η πρώτη εντός την φετινή σεζόν και το γεγονός ότι έχασε την τρίτη θέση από την Λάτσιο αλλά ήρθαν και οι τραυματισμοί των Isla και Di Natale να ολοκληρώσουν το παζλ. Στο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ήταν ξεκάθαρα καλύτερη για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, την πάτησε όμως στις αντεπιθέσεις της Μίλαν όπως ακριβώς ξέρει να τιμωρεί η ίδια τις αντίπαλες ομάδες. Μεσοβδόμαδα φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του ηγέτη της καθώς δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Europa League και ακολουθεί δύσκολος δεύτερος αγώνας στην Τούμπα. Θα απουσιάσουν και σήμερα οι τραυματίες Isla (21/3), Di Natale (22/17), Pinzi (17/1) και Badu (10 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Handanovic; Benatia, Danilo, Domizzi; Basta, Pinzi, Asamoah, Fernandes, Armero; Abdi; Floro Flores
ΚΑΛΙΑΡΙ (9η,30β, Εκτός 3-3-5, 10-14 γκολ): Δίκαιη επικράτηση επί της Παλέρμο με σκορ 2-1 στο ντέρμπυ των νησιών και η ομάδα ανέβηκε στην 9η θέση με 30 βαθμούς. Η ομάδα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση καθώς με εξαίρεση το παιχνίδι στο Μιλάνο απέναντι στην Μίλαν, έχει πολύ καλή απόδοση και παλέυει όλα τα παιχνίδια της. Άλλωστε έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία εφτά παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους όπως τις Ρόμα, Γιουβέντους και Φιορεντίνα. Από την στιγμή που έλυσε το πρόβλημα του γκολ με την μεταγραφή του Pinilla που έχει σκοράρει 4 φορές, η ομάδα πατάει καλύτερα στα πόδια της και παίρνει τα αποτελέσματα που θα της εξασφαλίσουν γρήγορα την παραμονή. Για τον τεχνικό της Ballardini ''Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη και δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστεί τόσο πολύ η Ουντινέζε από τις απουσίες''. Θετικό είναι ότι σήμερα θα έχει στη διάθεση του τελικά τον ηγέτη στο κέντρο Cossu που ήταν αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Απόντες οι τραυματίες Nene (11/1), El Khabir (7/1) και Sampaio (6 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Agazzi; Perico, Canini, Astori, Agostini; Dessena, Ekdal, Nainggolan; Ribeiro; Pinilla, Ibarbo
Πρόβλεψη: Η Ουντινέζε που είδαμε όλοι μας απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο πρόβλημα να διασπάσει κλειστές άμυνες, από την στιγμή που λείπουν ο ηγέτης της αλλά και το μηχανάκι της στην μεσαία γραμμή. Η Κάλιαρι εκτός έδρας παίζει αμυντικά με πρώτο στόχο το μηδέν, μπροστά όμως έχει παίχτες που μπορούν να προβληματίσουν την Ουντινέζε. Λίγο επίσης η κούραση της γηπεδούχου από το παιχνίδι της Πέμπτης, λίγο η πιθανή σκέψη του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα με ωθούν προς την κόντρα. Απλά με προβληματίζει ξεκάθαρα το 1,85 του ΟΠΑΠ που υπο φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να είναι κοντά στο 1,60.

alt408. ΠΑΛΕΡΜΟ-ΛΑΤΣΙΟ
Κυριακή 19/02 (21:45)- Renzo Barbera
Καιρός: Θα βρέχει πριν τον αγώνα, θερμοκρασία κοντά στους 10οC.
Προϊστορία: Μοιρασμένα τα αποτελέσματα μεταξύ τους στο Barbera, τρεις νίκες για την Παλέρμο, δύο για την Λάτσιο ενώ και δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η ομάδα της Σικελίας όμως δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Λάτσιο, ωστόσο εναντίον της έχει 15 νίκες στην Serie A, μόνο εναντίον της Σαμπντόρια έχει παραπάνω (17).
Πέρυσι: ΠΑΛΕΡΜΟ-ΛΑΤΣΙΟ 0-1
ΠΑΛΕΡΜΟ (8η,31β, Εντός 9-0-2, 26-14 γκολ): Ήττα από την Κάλιαρι την προηγούμενη αγωνιστική με σκορ 2-1 σε ένα παιχνίδι που είχε μέτρια εμφάνιση και σύμφωνα με τον τεχνικό της Bartolo Mutti καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα αμυντικά λάθη ης ομάδας του. Φυσικά μετά από την ήττα ο Zamparini βρήκε την ευκαιρία να τα ''χώσει'' στους παίχτες και τον προπονητή τονίζοντας ότι ''Είδα λάθη που δεν θέλω να ξαναδώ από αυτόν και την ομάδα''. Η ήττα κρίνεται κάπως φυσιολογική καθώς έλειπε το βαρόμετρο της ομάδας, ο επιθετικός Miccoli (18/10) o oποίος είναι στην αποστολή όπως και ο Migliaccio (20/2), η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί λίγο πριν το παιχνίδι. Παραμένει εκτός πολύ καιρό ο χαφ Baccinovic (10 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Viviano; Pisano, Silvestre, Mantovani, Balzaretti; Migliaccio, Donati, Barreto; Zahavi; Hernandez, Miccoli
ΛΑΤΣΙΟ (3η,42β, Εκτός 6-2-3, 20-15 γκολ): Παρόλο που έχανε με 2-0 και έπαιζε από το 33΄ με παίχτη λιγότερο, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε το σκορ στο τελικό 3-2. Την Πέμπτη όμως το βράδυ οι πολλές απουσίες και το περιορισμένο σε αριθμό ρόστερ της στοίχησαν την ήττα με 3-1 μέσα στο Olimpico από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ήττα αυτή μάλλον σήμανε και το τέλος της φετινής της ευρωπαϊκής πορείας οπότε η προσοχή πρέπει να πέσει και πάλι στο Καμπιονάτο, όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση. Σήμερα όμως ο τεχνικός της ομάδας Edy Reja αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι βασικοί αμυντικοί Diakite (13 συμ) και Konko (19 συμ) αλλά και οι τραυματίες Biava (αμυντικός,15/1), Radu (αμυντικός,17 συμ), Rocchi (11/5), Cana (8/1) και Brocchi (11 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Marchetti; Scaloni, Zauri, Stankevicius, Dias; Ledesma, Matuzalem; Gonzalez, Hernanes, Lulic, Klose
Πρόβλεψη: Αρκετές απουσίες στην άμυνα έχει η Λάτσιο και σίγουρα θα είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από το παιχνίδι στο Europa League. Η Παλέρμο εντός έδρας μεταμορφώνεται, έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στο Καμπιονάτο μετά την Ουντινέζε και η επιστροφή του Miccoli την ισχυροποιεί πάρα πολύ. Άλλωστε ο ηγέτης της Παλέρμο έχει σκοράρει δύο φορές εναντίον της Λάτσιο και στις δύο η Παλέρμο νίκησε. Δεν παραγνωρίζω φυσικά τις επιδόσεις τις Λάτσιο εκτός έδρας αλλά ο παράγοντας κούραση ελπίζω να παίξει σημαντικό ρόλο. Νίκη για την Παλέρμο έστω και δύσκολα.
Καλή σας επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε, το στοίχημα θέλει προσωπική μελέτη.
Πηγή άρθρου: NeverBetAlone.gr 
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ταμείο στα ντέρμπι της παραμονής Description: Rating: 5 Reviewed By: Ανώνυμος
Scroll to Top