ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τον πρώτο λόγο η Γκλάντμπαχ

Καλησπέρα σας 
altΔυστυχώς από τους δύο εκπροσώπους μας στο Europa League, μόνο ο ένας κατάφερε να περάσει στην φάση των 16. Ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν και πλέον σκέφτεται την Μέταλιστ την οποία και αντιμετωπίζει στις 8 Μαρτίου (πρώτο ματς εκτός), ενώ ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ουντινέζε καθώς γνώρισε την ήττα με 0-3 μέσα στην Τούμπα. Αφού ευχηθούμε καλή συνέχεια στους "ερυθρόλευκους" ας προχωρήσουμε με τον σχολιασμό της αναμέτρησης που ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Bundesliga.
Γκλάντμπαχ - Αμβούργο
Εύκολα ξεπέρασαν τα "πουλάρια" το εμπόδιο της Καϊζερσλάουτερν την προηγούμενη αγωνιστική. Με δύο γρήγορα γκολ των Patrick Hermann και Juan Arango πήραν το προβάδισμα και παρά την μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους στην επανάληψη δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Μπάγερν την έφεραν στην δεύτερη θέση τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Mία αλλά σημαντικότατη απουσία για τον Lucien Favre στο σημερινό ματς αυτή του μεσοεπιθετικού Patrick Hermann (19συμ/6γκ/6ασ) ο οποίος υπέστει κάταγμα κλείδας στο ματς με την "Λάουτερν" και θα μείνει εκτός για ένα μήνα περίπου.
Το Αμβούργο δεν ήταν άσχημο στο ντέρμπι του Βορρά εναντίον της Βέρντερ Bρέμης την προηγούμενη αγωνιστική αλλά λίγο το κακό τελείωμα των φάσεων λίγο η σοβαρή αμυντική λειτουργία (!) της Βέρντερ έφεραν το τελικό 1-3. Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη ήττα για την ομάδα με τον Thorsten Fink στον πάγκο που πάντως δείχνει να τα καταφέρνει καλύτερα στα εκτός έδρας. Στην ενδέκατη θέση βρίσκεται το Αμβούργο το οποίο λογικά δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες με τον πιο ρεαλιστικό στόχο-σενάριο για φέτος να είναι ο τερματισμός μέσα στην δεκάδα. Σίγουρος απών ο μεσοεπιθετικός Gοkhan Tore (16συμ/6ασ), αμφίβολοι είναι (αλλα οι πιθανότητες να μην αγωνιστούν είναι μικρές) ο David Jarolim (12συμ) και ο βασικός goalkeeper Jaroslav Drobny.

Στοιχηματικά
Η Γκλάντμπαχ διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 13 (!) γκολ παθητικό, ενώ παραμένει αήττητη στην έδρα της. Η απουσία του Hermann, η οποία κατά τον προπονητή του... "θα επηρρεάσει την μετάβαση της ομάδας από την άμυνα στην επίθεση", είναι σημαντική αλλά ο παράγοντας που θα κρίνει το ματς είναι το κατά πόσο θα καταφέρει το Αμβούργο να περιορίσει το αστέρι των γηπεδούχων Marco Reus. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για την νίκη αλλά σίγουρα το ματς είναι πολύ δυσκολότερο από όσο δείχνει το 1.70 που πληρώνει ο άσσος ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το Αμβούργο εκτός έχει να χάσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Για όσους αρέσκονται σε μικρές αποδόσεις το 1.55 του Goal/Goal μοιάζει "ασφαλής" επιλογή. Όσοι θέλουν το κάτι παραπάνω έχουν δυο επιλογές. α) Ποντάρισμα στον άσσο στο Live, β) ας διαλέξουν άλλο ματς.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε...
Πηγή άρθρου:www.neverbetalone.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Τον πρώτο λόγο η Γκλάντμπαχ Description: Rating: 5 Reviewed By: Ανώνυμος
Scroll to Top