Χειμώνας χωρίς λουκάνικο και κόκκινο κρασί δεν παίζει..επίσης το πράσο είναι της εποχής,ας κάνουμε λοιπόν ένα σχετικά φτηνό ,και εύκολο φαγητάκι
1 κιλό λουκάνικα ζουμερά και χοντρά(μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό...)
3-4 πράσα
αλάτι
πιπέρι κόκκινο
πιπέρι μαύρο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση (στο απόσπασμα..)
Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια,μην το παράκανετε όμως, μπουκιές ανάλογα με τον ουρανίσκο, βάζουμε λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει τα τηγανίζουμε. Τα ανακατώνουμε αρκετές φορές για να τηγανιστούν καλά απ΄ όλες τις μεριές. Αν έχετε και κάποιον που κάνει σπιτικά λουκάνικα,να τον έχετε από κοντά....... η μυρωδιά και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικά.
Στη συνέχεια, αφαιρούμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και παίρνουμε τα πράσα. Αφού τα καθαρίσουμε από το κάτω μέρος και την εξωτερική φλούδα, τα κόβουμε σε κομματάκια και αυτά.
Προσοχή!!!! δεν πετάμε το λάδι από τα λουκάνικα αφού εκεί βρίσκεται όλη η νοστιμιά(ειδικά στα σπιτικά) και τηγανίζουμε τα πράσα. Τα αλατίζουμε για να μαραθούν πιο εύκολα και ρίχνουμε τα πιπέρια για να νοστιμίσουν.
Μόλις μαραθούν καλά τα πράσα, ρίχνουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι για 2 με 4 λεπτά, ώσπου να δέσει η γεύση , δοκιμάστε κάνα 2-3-4(έως εκεί όμως!!!! για να φάνε και οι άλλοι....) για το αποτέλεσμα
Καλή επιτυχία(δεν είναι και κάτι δύσκολο) και καλή όρεξη!
http://lianas-cook.blogspot.com
1 κιλό λουκάνικα ζουμερά και χοντρά(μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό...)
3-4 πράσα
αλάτι
πιπέρι κόκκινο
πιπέρι μαύρο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση (στο απόσπασμα..)
Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια,μην το παράκανετε όμως, μπουκιές ανάλογα με τον ουρανίσκο, βάζουμε λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει τα τηγανίζουμε. Τα ανακατώνουμε αρκετές φορές για να τηγανιστούν καλά απ΄ όλες τις μεριές. Αν έχετε και κάποιον που κάνει σπιτικά λουκάνικα,να τον έχετε από κοντά....... η μυρωδιά και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικά.
Στη συνέχεια, αφαιρούμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και παίρνουμε τα πράσα. Αφού τα καθαρίσουμε από το κάτω μέρος και την εξωτερική φλούδα, τα κόβουμε σε κομματάκια και αυτά.
Προσοχή!!!! δεν πετάμε το λάδι από τα λουκάνικα αφού εκεί βρίσκεται όλη η νοστιμιά(ειδικά στα σπιτικά) και τηγανίζουμε τα πράσα. Τα αλατίζουμε για να μαραθούν πιο εύκολα και ρίχνουμε τα πιπέρια για να νοστιμίσουν.
Μόλις μαραθούν καλά τα πράσα, ρίχνουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι για 2 με 4 λεπτά, ώσπου να δέσει η γεύση , δοκιμάστε κάνα 2-3-4(έως εκεί όμως!!!! για να φάνε και οι άλλοι....) για το αποτέλεσμα
Καλή επιτυχία(δεν είναι και κάτι δύσκολο) και καλή όρεξη!
http://lianas-cook.blogspot.com
0 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------