ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ελκυστικές αποδόσεις

alt
Καλησπέρα σε όλους. Τη κυριακή κάναμε το ''come back'' και επαληθευτήκαμε και στις 4 προβλέψεις μας. Συνεχίζουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες με Γιουρόπα Λίγκ με πολλά αμφίρροπα ματς όπως  μπορείτε να καταλάβαιτε και από τις αποδόσεις. Πάμε να δούμε με τι αξίζει να ασχοληθούμε...
Οι προτάσεις μου συνοπτικά ενώ να αναφέρω πως συμφωνώ με τις επιλογές και του Άπλα  
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 2,80
ΠΟΡΤΟ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ  G/G 1,75 OVER 2,00
AΛΚΜΑΑΡ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ OVER 1,80


ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Πάνε 6 χρόνια από τον τελευταίο ευρωπαικό αγώνα της Λοκομοτίβ αλλά δυστηχώς λόγω ψύχους το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στην έδρα της ενώ θα ξεκινήσει και μια ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 19:00. Oi ρώσσοι έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα από το περασμένο δεκέβρη όταν και σταμάτησε το πρωτάθλημα και τερμάτισε στην έκτη θέση.Ο τεχνικός της σημείωσε πως η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού είναι μειονέκτημα αλλά θεωρεί πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη. Η Μπιλμπάο στον αντίποδα είναι σε φούλ αγωνιστικούς ρυθμούς από τα τέλη δεκεμβρίου με συνεχής υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπου και θα συναντήσει την Μπαρτσελόνα στο τελικό. Στα τελευταία 10 παιχνίδια που έδωσε ηττήθηκε μόνο από τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου και στο τελευταίο κόντρα στη Μπετις με 2-1 ενώ έπαιζε με 10 παίχτες.Παραμένει σε απόσταση βολής από την τετράδα απέχοντας μόλις 2 βαθμούς από την τετράδα. Στα θετικά η επιστροφή του ηγετικού Γκαμπιλόντο στην αποστολή. Οι ομάδες της Ρωσίας παραδοσιακά αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτή την εποχή λόγω της διακοπής των εγχώριων διοργανώσεων κάτι που προβληματίζει και την ρώσικη ομοσπονδία που προσανατολίζεται σε αλλαγές ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές  στις ευρωπαικές διοργανώσεις.  Πρώτα δείγματα πήραμε από τη Ρουμπίν που ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ με 0-1 και τη Ζενίτ που κέρδισε δύσκολα τη Μπενφίκα με 3-2. Η Μπιλμπάο έχει χαρακτήρα και παρουσιάζεται ανταγωνιστότατη φέτος καθώς συνεχίζει επιτυχημένα και σε τρείς διοργανώσεις. Περιμένω να εκμεταλλευτούν τα ''λιοντάρια'' την αγωνιστική απραξία των ρώσων και είμαι διαθετημένος να ρισκάρω σε αποδόσεις που φτάνουν το 2,80 στο διαδίκτυο και μου δίνουν τη δυνατότητα κάλυψης στο Χ.
alt
ΠΟΡΤΟ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ
Η Πόρτο αν και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λίγκ συνεχίζει στο Γιούροπα και θα έχει μια ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Στο πρωτάθλημα παραμένει στο -5 από τη Μπενφίκα . Στο τελευταίο αγώνα θύμησε Πόρτο από τα παλιά και διέλυσε τη Λειρία στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας 4 τέρματα, ανεβάζοντας ψυχολογία για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο Χούλκ αναντικατάστατος με 11 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις  αναμένεται να ξεκινήσει βασικός . Σημαντική απουσία του Κλέμπερ. Η Σίτι, από το φαβορί για κατάκτηση του θεσμού, αποκλείστηκε και αυτή από το Τσάμπιονς Λίγκ αλλά στο πρωτάθλημα είναι πρώτη έχοντας μόλις 3 ήττες. Τα αδέρφια Τουρέ με σημαντικότατη συνεισφορά στο παιχνίδι των ''Πολιτών'' επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσουν και μάλλον θα προστατευτούν. Στο Ντραγκάο στα 11 τελευταία για το Γιουρόπα απουσιάζει η ισοπαλία σαν αποτέλεσμα. Σημαντικότατη η επιστροφή του Μπαλοτέλι στην επίθεση μετά από τη τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών και αναμένεται ορεξάτος. Χούλκ και Μπαλοτέλι πιστεύω είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν και να μας χαρίσουν το g/g στο 1,75 όπως και το over σε τιμές υψηλότερες από ότι περίμενα και που ξεπερνούν το 2,00.
alt
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Πρωταγωνίστρια η Αλκμάαρ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη κορυφή μαζί με την Αιντχόβεν ενώ στο Γιουρόπα έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της και αναμένεται να παίξει ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες.  Εντός έδρας σε 10 αγώνες έχει πετύχει 26 τέρματα,χαρακτηριστικό της άκρως επιθετικής της συμπεριφοράς. Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Ανατροπή και νίκη με 2-1 για την Άντερλεχτ στο ντέρμπι με τη Σταντάρ στο τελευταίο αγώνα. Πρώτη στο πρωτάθλημα η διαφορά από των 7 βαθμών από τη δεύτερη Κλάμπ Μπρίζ επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα της στο Βέλγιο. Τα μεγάλα της όπλα Μποκανί και Γιοβάνοβιτς θα ξεκινήσουν κανονικά καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα. Φύση επιθετικές και παραγωγικές ομάδες και οι δύο περιμένω γκόλ και το over στο 1,80 μου αρέσει και θα είναι στις επιλογές μου...
Όπως συζητούσα και με τον φίλο antonisar από τα πιο σημαντικά πράγματα στα στοίχημα και στο τζόγο είναι η διαχείριση του ταμείου και των πόρων.Δεν υπάρχει λόγος για έπαρση,αγχος και πίεση και όπως έχουμε επισυμάνει από την αρχή η υπομονή είναι ένα από τα '''όπλα'' του παίχτη. Οι συστηματικοί αναγνώστες της στήλης άλλωστε πλέον πρέπει να αντιλαμβάνεστε πότε υπάρχει αυτοπεποίθηση στα προγνωστικά αν και συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας. Για αυτό άλλωστε όλη η ομάδα του ΝeverBetAlone προσπαθεί να σας μεταφέρει την εικόνα του αγώνα και όχι ''ξερά'' σημεία ... Όπως ανέφερε και ο Οmerta το στοίχημα θέλει πολύ μελέτη και χρόνο...
Καλή τύχη ότι και να επιλέξετε ...
Πηγή άρθρου:www.neverbetalone.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ελκυστικές αποδόσεις Description: Rating: 5 Reviewed By: Ανώνυμος
Scroll to Top