ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Καινούρια αρχή για την Χέρτα;

Γράφει ο Καγκελάριος από το NeverBetAlone.gr
Πλησιάζουμε στην τελική ευθεία στην Bundesliga. H 22η αγωνιστική ξεκίνησε εχθές με τις Χόφενχαϊμ και Μάιντζ να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που βάσει της εικόνας των δύο oμάδων κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο.
Συνέχεια σήμερα στην μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας με έξι αναμετρήσεις μερικές από τις οποίες θα κρίνουν πολλά όσον αφορά τις θέσεις στην κορυφή αλλά και στον "πάτο" του βαθμολογικού πίνακα.
Ακολουθούν τηλεγραφικά οι στοιχηματικές επιλογές για τα σημερινά ματς και ο σχολιασμός των αναμετρήσεων.

Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης: X (3.20)
Kαϊζερσλάουτερν - Γκλάντμπαχ: 2 (2.05)
Νυρεμβέργη - Κολωνία: Under 2.5 (1.72)
Χέρτα - Ντόρτμουντ: 1X Δ.Ε. (2.44)
Φράιμπουργκ - Μπάγερν: Goal/Goal (1.70)

Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης
H εκτός έδρας νίκη επί της μισής (χωρίς τον Podolski) Κολωνίας της προηγούμενης αγωνιστικής έφερε το Αμβούργο στην 10η θέση της βαθμολογίας η οποία είναι και η καλύτερη για την ομάδα του Thorsten Fink στην φετινή περίοδο. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός του Αμβούργου μετά την επανέναρξη και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς η συμμετοχή στο επόμενο Europa League μοιάζει επιτεύξιμος στόχος. Δυσκολεύεται πάντως στα εντός έδρας παιχνίδια καθώς έχει μόνο δύο νίκες σε σύνολο δέκα αγώνων. Μοναδική αξιοσημείωτη απουσία για τον Fink -που δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά στην σύνθεση της ενδεκάδας σε σχέση με το προηγούμενο ματς- ο μεσοεπιθετικός Gοkhan Tore (16συμ/6ασ)
Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Βέρντερ την προηγούμενη αγωνιστική. Αναδείχθηκε ισόπαλη με την Χόφενχαϊμ σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε ο πρώτος σκόρερ της Claudio Pizaro λόγω τιμωρίας. Παραμένει πάντως στην πέμπτη θέση με την διαφορά όμως από τους υπόλοιπους διεκδικήτες των ευρωπαϊκών θέσεων να έχει μειωθεί σημαντικά. Ο "Piza" εξέτισε την τιμωρία του και θα αγωνιστεί κανονικά δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους αμυντικούς Νaldo (12συμ/1γκ) και Αaron Hunt (15συμ/3γκ/1ασ) και τον μέσο Sebastian Prodl (12συμ/1γκ) οι οποίοι είναι τραυματίες.

Καϊζερσλάουτερν - Γκλάντμπαχ
Ο τρίτος από την κορύφή αντιμετωπίζει τον τρίτο από το τέλος.
Έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη η "Λάουτερν". Συμπλήρωσε πλέον έντεκα ματς χωρίς νίκη και μόνο το goal average την χωρίζει από τις θέσεις που οδηγούν στην Zweiteliga. Ήττα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα για τους "κόκκινους διάβολους" την προηγούμενη αγωνιστική (εκτός) από την Μπάγερν. Για το σημερινό ματς πάντως επιστρέφουν οι Pierre De Wit και Jan Simunek, ανέτοιμος όμως είναι ο επιθετικός Dorge Kouemaha (15συμ/2γκ/1ασ).
Η Γκλάντμπαχ νίκησε ακόμα πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0 την Σάλκε το προηγούμενο Σάββατο και παρέμεινε σε τροχιά Champions League (γιατί όχι και τίτλου θα έλεγα εγώ)
. Υπάρχουν πάντως προβληματάκια για τα "πουλάρια" στο σημερινό ματς. Ο ικανότατος επιθετικός Mike Hanke (20συμ/5γκ/2ασ) είναι εκτός λόγω γρίπης, ο αμυντικός Martin Stranzl (13συμ) είναι τραυματίας ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα χρησιμοποιηθεί το ταλέντο της ομάδας (και πρώτος σκόρερ της) Marco Reus (19συμ/13γκ/3ασ), ο οποίος τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα σε προπόνηση και ίσως κάτσει στον πάγκο.


Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ
Στον απόηχο της εντός έδρας ήττας από την Μπαρτσελόνα για το Champions League οι "ασπιρίνες" υποδέχονται την Άουγκσμπουργκ με την νίκη να είναι μονόδρομος γι' αυτούς αν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και του χρόνου. Εντός συνόρων το προηγούμενο Σάββατο γνώρισε την ήττα στην έδρα της Ντόρτμουντ με 1-0 αλλά δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί ναπάρει κάτι καλό από αυτό το ματς. Οι μέσοι Sidney Sam (18συμ/4γκ/2ασ) και Michael Ballack (14συμ/2γκ/1ασ) όπως και ο επιθετικός Eren Derdiyok (16συμ/6γκ) είναι τραυματίες για την ομάδα του Robin Dutt που απλά δεν μπορεί να κάνει μια πειστική εμφάνιση.
Άξιζε την νίκη κόντρα στην Νυρεμβέργη την προηγούμενη αγωνιστική αλλά τελικά η αναποτελεσματικότητα της στην τελικη προσπάθεια έφερε την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους νεοφώτιστους. Το αποτέλεσμα αυτό βρίσκει την Άουγκσμπουργκ στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Παρά την απουσία του Ballack για της Λεβερκούζεν ο προπονητής της Jos Luhukay έκανε λόγο για ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πέραν αυτού έχει και αρκετές απουσίες για το σημερινό ματς. Ο αμυντικός Marcel de Jong (12συμ/1γκ) είναι τρυματίας όπως και ο μέσος Tobias Werner (17συμ/1γκ) ενώ ο επίσης μέσος Daniel Baier (21συμ/3ασ) είναι τιμωρημένος.

Νυρεμβέργη - Κολωνία
Άκρως κολακευτική για την ομάδα της Νυρεμβέργης η ισοπαλία που απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Χωρίς αρχή και τέλος στο παιχνίδι της έκανε την πρώτη της ευκαιρία μετά το 70' και ενώ η αντίπαλος της είχε χάσει πολλές καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ενδεικτική της απόδοσης της, η δήλωση του προπονητή της Dieter Hecking... "Δεν έδειξα στους παίκτες μου το video του αγώνα με την Άουγκσμπουργκ γιατί μόνο να μιλήσουμε για τα λάθη τους, θα θέλαμε ώρες". Τιμωρημένος για το σημερινό ματς ο μέσος Almog Cohen (18συμ), τραυματίας ο αμυντικός Javier Pinola (9συμ). Λογικά θα ντεμπουτάρει ο νεοαφιχθείς από την Λεβερκούζεν Hanno Ballitsch.
Στην Κολωνία την εντός έδρας ήττα από το Αμβούργο την Κυριακή που μας πέρασε διαδέχθηκε μια "ταραχώδης" εβδομάδα. Αρχικά μια συνέντευξη του Lucas Podolski (τα έχωσε λιγάκι στην διοίκηση) και στην συνέχεια ένα πειθαρχικό παράπτωμα του αμυντικού Miso Brecko (οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ) έβγαλαν τον προπονητή Stale Solbakken από τα ρούχα του. Δεν πρόκειται να ανεχθεί στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός ο οποίος πάντως συμπεριέλαβε τον Brecko στην αποστολή για το σημερινό ματς. Στα αγωνιστικά ο Podolski (18συμ/15γκ/4ασ) και ο αμυντικός Ammar Jemal (10συμ) είναι οι κυριότερες απουσίες για τους φιλοξενούμενους.

Χέρτα - Ντόρτμουντ
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες.
Το βαρύ 5-0 από την Στουτγκάρδη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αναφορικά με την παραμονή του Michael Skibbe στον πάγκο των Βερολινέζων. Οι τέσσερις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έριξαν την Χέρτα στην 15η θέση της βαθμολογίας και τον Skibbe στην ανεργία μετά από μόλις 52!!! ημέρες στον πάγκο της. Προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί οριστικός αντικαταστάτης στην τεχνική ηγεσία θα είναι το προπονητικό δίδυμο των Rene Tretschok και Ante Covic, προπονητές των "μικρών" της Χέρτα (Under 19 και Under 15 αντίστοιχα), οι οποίοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τραυματία αμυντικό Christian Lell (18συμ/1γκ/2ασ) και στον τιμωρημένο μέσο Andreas Ottl (21συμ).
Η νίκη επί της Λεβερκούζεν την προηγούμενη αγωνιστική διατήρησε την Ντόρτμουντ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ διεύρυνε το αήττητο της στους 15!!! αγώνες. Πλήγμα αποτελεί για τους πρωταθλητές ο τραυματισμός του μεσοεπιθετικού Shinji Kagawa (19συμ/7γκ/6ασ) ενώ εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος ο Mario Gotze (14συμ/5γκ/5ασ).

Φράιμπουργκ - Μπάγερν
Δεν άξιζε την ήττα από την Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική η Φράιμπουργκ. Μέχρι και ο ίδιος ο Felix Magath (προπονητής της Βόλφσμπουργκ) παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή. Παρά την καλή εμφάνιση όμως αυτό που έχει σημασία είναι τα αποτελέσματα και το τελευταίο ήταν αυτό που έριξε την κατά τα άλλα πάντα μαχητική Φράιμπουργκ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δύσκολο το έργο της σήμερα με αντίπαλο την "μεγάλη" Μπάγερν, κόντρα στην οποία έχουν χάσει και στις δώδεκα τελευταίες αναμετρήσεις (ανεξαρτήτος έδρας). Ο αμυντικός Pavel Krmas (18συμ/1γκ) και ο μέσος Julian Schuster (16συμ/3ασ).
Εύκολη νίκη για την Μπάγερν επί της Καιζερσλάουτερν με 2-0 το προηγούμενο Σάββατο. Την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει την Βασιλεία για το Champions League με τον προπονητή της Jupp Heynckes να δηλώνει "δεν έχουμε περιθώρια για σκέψεις περί Champions League, πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε στο πρωτάθλημα". Μοναδική απουσία για τους Βαυαρούς αυτή του Bastian Schweinsteiger (14συμ/3γκ/3ασ).

  Στοιχηματικά
  • Ντέρμπι του Γερμανικού Βορρά το Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης. Η Βέρντερ ενισχύεται με την παρουσία του Pizarro αλλά το Αμβούργο είναι σαφώς πιο φορμαρισμένο αυτόν τον καιρό. Δεν θα είναι "όμορφο" ματς καθώς μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα πράγμα που θα "βγει" στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη επιλογή η ισοπαλία στο 3.20.
  • Το Betzenberg δεν είναι εύκολη έδρα. Το κακό όμως για την "Λάουτερν" είναι ότι δεν μπορεί να την εκμεταλλευτεί πράγμα που οφείλεται κατά κύριο λόγω στην αναποτελεσματικότητα της στο σκοράρισμα (μόλις επτά γκολ σε δέκα εντός έδρας). Για την Γκλάντμπαχ πολύ σημαντική θα είναι η παρουσία ή μη, του Marco Reus πιστεύω όμως ότι ακόμα και χωρίς αυτόν μπορεί να πάρει το διπλό και να μπλέξει τους γηπεδούχους σε περιπέτειες. Η απόδοση στο διπλό είναι ελκυστική (2.05) γιατί έχει σημαντικό ρίσκο. Ας μην ξεχνάμε ότι η Γκλάντμπαχ δεν έχει κερδίσει ποτέ την "Λάουτερν" στο σπίτι της (πέντε ήττες- δύο ισοπαλίες σε επτά συνολικά αναμετρήσεις), ενώ μπορεί να μην αγωνιστεί τελικά και ο Reus. Παρόλα αυτά κάνει τρομερή χρονιά και πιστεύω ότι σε αποδόσεις άνω του 2.00 αξίζει το ποντάρισμα μας. 
  • Άγνωστο πως θα αντιδράσει η Λεβερκούζεν μετά την τριάρα από την Μπάρτσα. Προς αποφυγή το 1.45 του άσσου για μια μετριότατη ομάδα όπως αυτή της Λεβερκούζεν. Δύο μήνες πριν η Λεβερκούζεν αντιμετώπιζε εντός την Νυρεμβέργη. Η τιμή του άσσου σε αυτό το παιχνίδι ήταν 1.35. Τελικό αποτέλεσμα 0-3. Όποιος θέλει ας την εμπιστευθεί.
  • Στο Νυρεμβέργη - Κολωνία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια ομάδα που έχει μόλις τρεις εντός έδρας νίκες -σε σύνολο δέκα αγώνων- είναι φαβορί του 1.65. Δεν θα κάτσω να το πολυψάξω όμως κι' αυτό γιατί και οι δύο αποδεικνύνται προβληματικές στο σκοράρισμα καθώς έχουν σημειώσει από δύο μόλις γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους (μετά την επανέναρξη). Λείπει και ο Podolski οπότε θα πάω με το Under 2.5 που το βρίσκω στο 1.72.
  • Στο Χέρτα - Ντόρτμουντ η χειρότερη εντός έδρας ομάδα υποδέχεται την καλύτερη εκτός έδρας. Η απομάκρυνση του Skibbe μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τους Βερολινέζους, αλλά έρχεται σε μια στιγμή που πετυχαίνει την Ντόρτμουντ σε τρομερή φόρμα. "Ύπουλη" στοιχηματικά αναμέτρηση. Η απουσία του Shinji Kagawa θα έχει αντίκτυπο στον τρόπο παιχνιδιού της Ντόρτμουντ, ενώ η Χέρτα είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος την Ντόρτμουντ (σαν φιλοξενούμενη). Προσωπικά θα ρισκάρω στο σε απόδοση 2.44.
  • Δεν θα κάτσει πίσω η Φράιμπουργκ. Φύση επιθετική ομάδα θα κυνηγήσει το γκολ και πιστεύω ότι θα καταφέρει να σκοράρει εναντίον της Μπάγερν. To Goal/Goal είναι στοιχηματική επιλογή σε οριακά ανεκτή απόδοση (1.70). Λογική επίσης (πλην όμως κακοπλήρωμένη) η επιλογή του Over 2.5. Oι ιντερνετικοί έχουν και την επιλογή του Over 3.5, όσοι είστε πιστοί στον ΟΠΑΠ και θέλετε να ρισκάρετε λιγάκι παραπάνω υπάρχει και το 4-6 Goal που πληρώνει 2.30.

Καλή σας επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε...
 Πηγή άρθρου: NeverBetAlone.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Καινούρια αρχή για την Χέρτα; Description: Rating: 5 Reviewed By: Ανώνυμος
Scroll to Top