ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Dropbox - και σας παρέχετε δωρεάν αποθηκευτικός χώρος 2GB και όχι μόνο..



Με έναν λογαριασμό στο Dropbox, μπορούμε να κάνουμε ένα σωρό χρήσιμα πράγματα. Το free account, μας δίνει 2gb online χώρο, στον οποίο μπορούμε να αποθηκεύσουμε όλα τα σημαντικά μας αρχεία, εικόνες και οτιδήποτε αρχεία θέλουμε. Απο την στιγμή που τα αποθηκεύουμε στο Dropbox, έχουμε στο μέλλον τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα αρχεία μας οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε, αρκεί να έχουμε ίντερνετ.

Η τοποθέτηση αρχείων στο Dropbox είναι πανεύκολη. Είναι όπως όλοι οι φακέλοι στα Windows, απλά λέγεται Dropbox! Απλά πετάμε τα αρχεία στον φάκελο αυτό και αυτόματα ανεβαίνουν στον λογαριασμό μας στο Dropbox. Μπορούμε να διαχειριστούμε επίσης τα αρχεία μας απο την σελίδα του Dropbox καθώς και απο την ειδική εφαρμογή που υπάρχει εκεί για τα iPhones.

Σελίδα Παρεχόμενης Υπηρεσίας: dropbox.com

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Dropbox - και σας παρέχετε δωρεάν αποθηκευτικός χώρος 2GB και όχι μόνο.. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top