ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΟ «ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΑΤΟ» ΜΙΑ «ΑΝΑΣΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ\


ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ


ΒΙΝΤΕΟ


Δεν έχουν τέλος οι φιλοδοξίες του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και κάθε φορά επιδιώκει να αναδεικνύεται σαν ο νέος μεγάλος 
ηγέτης όχι μόνο της Τουρκίας αλλά ολοκλήρου του Ισλάμ, που σαν αντί-σταυροφόρος θα κατακτήσει και θα τιμωρήσει τις χώρες των απίστων όσο και αν αυτό ακούγεται για κάποιους αναχρονιστικό και όμως είναι πολύ σοβαρό.


Τι είναι όμως αυτό το περίφημο Ισλαμικό ΝΑΤΟ που επιδιώκει να δημιουργήσει ο Ερντογάν και που σαν πρώτο σημαντικό βήμα είναι ο περίφημος Ισλαμικός Στρατός, (İslam Ordusu), αναλύει ο γνωστός Τούρκος καθηγητής ερευνητής θεμάτων της Μέσης Ανατολής, Ebubekir Sofuoğlu

Ο Ισλαμικός Στρατός πυρήνας της δημιουργίας ενός ισλαμικού ΝΑΤΟ, ουσιαστικά πήρε σάρκα και οστά από τις αρχές του 2016 σαν μια κίνηση ισλαμικών σουνιτικών χωρών για να επέμβουν στον συριακό εμφύλιο κατά του καθεστώτος Άσαντ. Πρωτεργάτης αυτής της κίνησης είναι ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.

Από την αρχή της ιδρύσεως του ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στο γεγονός αυτό επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά των χριστιανικών κρατών της Δύσης, ότι εξ’ αιτίας τους αιματοκυλίστηκε η Μέση Ανατολή ενώ επέρριψε ευθύνες για τον συριακό εμφύλιο και στον ΟΗΕ καις στις χώρες Αμερική και Ρωσία.

Μέγιστη ευκαιρία προώθησης αυτής της ιδέας από τον σουλτάνο ..είναι η άσκηση EFES που θα ξεκινήσει στις 01- 10 Μαΐου …στο Τσεσμέ.

Εκτός τις ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, ο Ερντογάν κάλεσε και συμμετέχουν στην άσκηση EFES-2018,  Σ.Αραβία, Κατάρ, Πακιστάν.

Σκοπός του Τούρκου σουλτάνου η μετατροπή σιγά-σιγά  μιας μεγάλης διακλαδικής κλίμακας άσκησης σε πρόβα τζεναράλε του « στρατού του Ισλάμ», κατά των «απίστων» και με πορεία …προς την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκτσά κατά των Εβραίων…αυτό είναι το όνειρο του.

Η Τουρκία με την διακλαδική αποβατική άσκηση EFES-2018 απέναντι από τις Οινούσες δεσμεύει  ολόκληρη την θαλάσσια περιοχή στην  Χερσόνησο του Τσεσμέ ακριβώς απέναντι από τη Χίο, υλοποιώντας σχέδια «ξεκάθαρα» κατάληψης ελληνικών νησιών.

Την ίδια στιγμή σε παραλήρημα βρίσκεται ο Ταγίπ Ερντογάν ξεπερνώντας ακόμα και τον εαυτό του για το θέμα του διωγμού της Σμύρνης το 1922 . Σε ομιλία του στο Επιμελητήριο Σμύρνης δήλωσε: «Το κάψιμο της Σμύρνης από τους Έλληνες στρατιώτες την ώρα που έφευγαν είναι το μεγαλύτερο χτύπημα στα αποθέματα αυτής της πόλης».

«Μην κοιτάτε που βγήκε το όνομα των Τούρκων. Το πιο μεγάλο χτύπημα το έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή την περιοχή», ανέφερε προκλητικά.

Με τέτοια «θεματολογία» και με την άσκηση EFES να ξεκινά στην 01 Μαΐου 2018 , ο Τούρκος πρόεδρος δεν θα την αφήσει να περάσει έτσι …στο «ντούκου».

Σίγουρα θα έχει ετοιμάσει εκτός του γνωστό τηλεοπτικό σόου για την επίδειξη ισχύος στους υπόλοιπους μουσουλμάνους και δυτικούς , και πιθανό « καυτό επεισόδιο» στο Αιγαίο για να προκαλέσει την Αθήνα που διακατέχεται από φοβικό σύνδρομο.




ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΟ «ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΑΤΟ» ΜΙΑ «ΑΝΑΣΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ\ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top