ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Βαρθολομαίος: Ο Τσαβούσογλου Μου Είπε Ότι Η Ώρα Που Θα Ξανανοίξει Η Χάλκη Είναι Κοντά


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Ερντογάν και τον Τούρκο ΥΠΕΞ και τον διαβεβαίωσαν ότι η ώρα αυτή δεν αργεί
Η ώρα που θα ξανανοίξει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης είναι κοντά, δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά τη συνάντησή του αντιπροσωπεία της ελληνοαμερικανικής ένωσης ΑΧΕΠΑ.

Στη συνάντηση έγινε ειδική αναφορά στις εντατικές προσπάθειες που γίνονται από την ομογένεια στη Γερουσία των ΗΠΑ για να ξανανοιξει η Θεολογική Σχολή της Χαλκης. 



Στη συνέχεια ο Παναγιότατος αποκάλυψε ότι στην συνάντηση που είχε με τον 
Ερντογάν και τον Τουρκο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου την προηγούμενη εβδομάδα, τον διαβεβαίωσαν ότι η ώρα που θα ξανανοίξει η Σχολή είναι πολύ κοντά.

«Μπορούμε επομένως να είμαστε πολύ αισιόδοξοι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Βαρθολόμαίος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της Εκκλησίας για την οικονομική δωρεά της ΑΧΕΠΑ. 



Η συναντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και παρόντες ήταν ο Ύπατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Carl Hollister, ο Ύπατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Καναδά Κρίς Αργυρίου, ο Μητροπολίτης Προύσης & Έξαρχος Βιθυνίας, Ἐλπιδοφόρος και ο πρώην Ύπατος Πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ Ζαχαριάδης.



loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Βαρθολομαίος: Ο Τσαβούσογλου Μου Είπε Ότι Η Ώρα Που Θα Ξανανοίξει Η Χάλκη Είναι Κοντά Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top