ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Προδοτική Απόφαση Του ΣτΕ Νόμιμες Οι Περικοπές Των Συντάξεων!



Δικαστές από τα Lidl αποφάσισαν , και όχι ομόφωνα, με μόνο μια ψήφο διαφορά (13 υπέρ και 12 κατά), που μόνο και μόνο αυτοί η διαφορά δεν νομιμοποιεί αυτή την απόφαση, Υπέρ και Νόμιμες οι περικοπές συντάξεων του νόμου Κατρούγκαλου απο το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε νόμιμες και συνταγματικές τις βασικές διατάξεις του «νόμου Κατρούγκαλου» που αφορούν στις περικοπές της πλειοψηφίας των συντάξεων και οι οποίες πρόκειται να εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου του 2019, συμβάλοντας για άλλη μια φορά η Έλληνες δικαστές στην νομιμοποίηση των απαράδεκτων εφαρμογών του Μνημονίου,που μας ανάγκασαν απειλητικά να εφαρμόσουμε ξένες δυνάμεις! 

Για άλλη μια φορά Ελληνικό Δικαστήριο πρόδιδει των απλό Ελληνικό Λαό με τις αποφάσεις τους,δίνοντας σωσίβιο και χέρι βοηθείας στο Σύριζα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr

http://priftisnews.blogspot.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Προδοτική Απόφαση Του ΣτΕ Νόμιμες Οι Περικοπές Των Συντάξεων! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top