ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Απάνθρωπα ΚΤΗΝΗ: Αφήνουν τρίχρονο κοριτσάκι να πεθάνει, γιατί δεν το χειρουργούν πουθενά!!


Άλλη μία υπόθεση που συγκλονίζει! 

Ενός παιδιού που βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως συνέβη και με άλλα αθώα αγγελούδια που είτε έχασαν τη ζωή τους, είτε βρίσκονται ακόμη σε αναμονή. 

Υποθέσεις που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα άπορο κοριτσάκι 3 ετών...



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενή Καρδιοπάθεια, με επιστολή του στους νοσοκομειακούς γιατρούς, αλλά και στους ιατρικούς συλλόγους ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. 

Όπως εξηγεί στην επιστολή του, τόσο το Ωνάσειο όσο και το Αγία Σοφία δηλώνουν ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την περίπτωσή του παιδιού!


Δείτε τι αναφέρουν στην επιστολή τους τα μέλη του Συλλόγου:

"Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα εξαιρετικά επείγον θέμα που έχει προκύψει και αφορά παιδί με συγγενή καρδιοπάθεια, άπορης οικογένειας.

Η Π. Θ., τριών ετών, μετά την πρώτη επιτυχή επέμβαση στο ΓΝΠ «Η Αγία Σοφία» και μετά το κλείσιμο του ΕΚΑΣΚΑΠ, παραπέμφθηκε για την επόμενη επέμβαση που χρειάζεται, στο Ωνάσειο.

Στις 10 Απριλίου 2013 κι ενώ δεν είχαν προηγουμένως άλλη ενημέρωση όσον αφορά στο χειρουργείου του παιδιού κι ενώ το ίδιο άρχισε να δείχνει εμφανή σημάδια δυσκολίας στην αναπνοή, οι γονείς δέχθηκαν τηλεφώνημα από το Ωνάσειο που τους ενημέρωνε πως, μετά από σύσκεψη, αποφάσισαν πως δεν μπορούν να αναλάβουν το χειρουργείο του παιδιού και να έρθουν να παραλάβουν σχετικό έγγραφο.

Οι γονείς, πράγματι, παρέλαβαν τη βεβαίωση στις 11 Απριλίου και την επομένη, 12 Απριλίου κατέθεσαν αίτηση στη Διοίκηση του ΓΝΑ «Η Αγία Σοφία», όπου εξέθεταν το πρόβλημα και ζητούσαν, εφόσον το ΕΚΑΣΚΑΠ είναι με απόφαση ΔΣ ανοιχτό ήδη από τις 3 Οκτωβρίου 2012, να εγχειρισθεί εκεί το παιδί τους, γιατί έχουν εμπιστοσύνη στο γιατρό τους.

Στις 17 Απριλίου κλήθηκαν από το Παίδων να φέρουν το παιδί για νέο υπέρηχο, ο οποίος πιστοποίησε για μια ακόμη φορά το επείγον του περιστατικού. 

Χθες, 18 Απριλίου 2013 οι γονείς παρέλαβαν ως απάντηση στο αίτημά τους σύνολο εγγράφων , τα οποία, ενώ πιστοποιούν την άμεση ανάγκη χειρουργείου κι ενώ από το Παίδων γνώριζαν ότι το Ωνάσειο έχει ήδη αρνηθεί εγχείρηση στο παιδί, εντούτοις, αναφέρουν πως ούτε εκεί μπορεί να χειρουργηθεί, χωρίς να εξηγούν μάλιστα, ποιος σοβαρός λόγος υπαγορεύει αυτή την άρνηση"

Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα ξεκίνησε όταν πριν από περίπου 1,5 χρόνο μπήκε λουκέτο στην Καρδιοχειρουργική κλινική του Παίδων Αγία Σοφία με το επιχείρημα ότι οι γιατροί λογομαχούσαν μεταξύ τους και δεν μπορούσαν να συνεργασθούν. 

Εδώ και λίγο καιρό η κλινική άνοιξε και πάλι αλλά υπολειτουργεί καθώς δεν πραγματοποιεί βαριά χειρουργεία αλλά μόνο μικρές επεμβατικές διαδικασίες".

http://24gr.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Απάνθρωπα ΚΤΗΝΗ: Αφήνουν τρίχρονο κοριτσάκι να πεθάνει, γιατί δεν το χειρουργούν πουθενά!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top