ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Η Ελληνοϊσλαμική... Σαχλαμάρα των Σαχλαμαρών για τάχα «φιλία» και «κατανόηση»!

Ακούω μερικούς-μερικούς να μου «κοπανάνε» για «ελληνοαραβική φιλία», για ..«ελληνοϊσλαμική κατανόηση» και άλλες τέτοιες... μπουρδολογίες (!) και τα «παίρνω» άγρια!!!

Τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με το ισλάμ;;; Πάντα, μα πάντα, ήμασταν και θα μείνουμε 2 ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ κόσμοι!
Οπότε να μην ξανακούσω κουβέντα για όλα αυτά περί «ελληνοϊσλαμικής αγάπης και συνύπαρξης», γιατί τα άντερά μου θα μου γυρίσουνε ΑΝΑΠΟΔΑ! Και, ξέρεις πολύ καλά, πως όταν ο άνθρωπος παθαίνει κάτι τέτοιο... γίνονται τα πράγματα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!

Για να δείξω λοιπόν εδώ πέρα γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα ΜΑΣ να «συνυπάρξει» με το ισλάμ (γιατί δλδ. θα... έπρεπε;;;), θα γράψω για μερικά ιστορικά παραδείγματα.


Αυτά δείχνουνε πόσο ΕΧΘΡΟΙ είναι οι ισλαμιστές εναντίον ΜΑΣ! 


Και εμείς, σαν ζωντόβολα και σαν κουτορνίθια, καθόμαστε και συζητάμε ακόμα για τζαμιά που «πρέπει» να τους χτίσουμε (???) και άλλα τέτοια χαζά! 


Ρε σαν πολύ... «δημοκράτες» δεν γίναμε; Γιατί παρακαλώ να τους κάνουμε τζαμί με ΔΙΚΑ ΜΑΣ μάλιστα λεφτούδια; 


Όταν τα Ελληνόπουλα τα ίδια δεν έχουνε να φάνε;... Εγώ ρωτάω: αφού αυτοί καθίσανε και κουβαληθήκανε εδώ πέρα στην Πατρίδα ΜΟΥ, γιατί τότε να τους φτιάξουμε το τζαμί; Το πιο δίκαιο και ωραίο δεν θα ’τανε να τσακιστούνε να φύγουνε από εκεί πέρα που ήρθανε; Πότε πήγαμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ να ζητήσουμε να μας κάνουνε εκεί Εκκλησίες δικές ΜΑΣ; Άντε να μην πω τώρα τίποτα πιο ΒΑΡΥ!...


Η Ιστορία ΜΑΣ είναι γεμάτη από παραδείγματα σφαγών των Ελλήνων από τα τζιχάντια! Από τον μεσαίωνα κιόλας που πρωτοεμφανιστήκανε. 


Μας καίγανε και μας βιάζανε και γκρεμίζανε τις Εκκλησίες ΜΑΣ για να τις κάνουνε τζαμιά... Μας αρπάξανε εδάφη, π.χ. στην Μικρασία, την Κύπρο, την Θράκη κι αλλού, και τα ισλαμοποιήσανε... Και τώρα θέλουνε – επειδή εμάς μας βάρεσε η μ#λ@κία!!!!!! – να ισλαμοποιήσουνε ολόκληρη την Ελλάδα ΜΑΣ! 


Άντε λοιπόν να μην μιλήσω για το τι μας κάνανε πολύ-πολύ παλιά. Ας πάμε στα πιο καινούργια, π.χ. από το 1974 και μετά («μεταπολίτευση» κι έτσι).


Στην Ελληνικότατη Κύπρο ΜΑΣ το 1974 οι «μεμέτηδες» του «προφήτη» κάνανε ΧΙΛΙΑ-ΜΥΡΙΑ Εγκλήματα!!! Σ


φάξανε χιλιάδες Ομοεθνείς ΜΑΣ Κύπριους, άλλους τους κάψανε ζωντανούς κάνοντας χρήση βομβών ναπάλμ, ενώ βιάσανε με μίσος ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑ που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια τους!... 


Τα μογγολοϊσλάμια καταλάβανε με την βία το μισό Νησί ΜΑΣ και σήμερα ακόμα το κατέχουνε, εποικίζοντάς το και μ’ άλλους τουρκαλάδες, για να μην μπορέσουμε (έτσι νομίζουν!) να το ξαναπάρουμε ποτέ μα ποτέ πίσω! Φυσικά, «κούνια που τους κούναγε», γιατί αυτοί μπορεί τώρα να θέλουνε να μας πάρουνε και την άλλη μισή Κύπρο, αλλά... ΔΕΝ θα τους δώσουμε ΤΙΠΟΤΑ, μα μία ημέρα (όταν δλδ. διώξουμε τους Προδότες που μας κυβερνάνε εδώ πέρα μέσα) θα τους πετάξουμε από εκεί πέρα που ’ρθανε και θα λυτρώσουμε ΚΑΘΕ Σκλαβωμένη Ελληνική Γη!

Άλλο Έγκλημα των ισλαμιστών κατά της Ελλάδας. Το 1985, που κάνανε αεροπειρατεία Αιγύπτιοι ισλαμιστές σε αεροπλάνο που εκτελούσε διεθνή πτήση. Μπήκανε στο ιπτάμενο όχημα από το αεροδρόμιο της Αθήνας που ήτανε τότε κάτω στο Ελληνικό. Τότε έγινε μεγάλη σφαγή, κάπου στην Μάλτα, με κομάντος που μπήκανε μέσα στο αεροπλάνο και «ξεκοιλιάσανε» τους φανατισμένους μωχαμεντάνους... Αλλά το αποτέλεσμα ήτανε δραματικό, γιατί υπήρξανε 60 νεκροί και μέσα σε αυτούς και 12 Έλληνες...


Αλλά και την άλλη χρονιά, το 1986, πληρώσαμε και πάλι με (Ελληνικό) Αίμα την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των «φίλων» μας των ισλαμιστών. Πάλι μπουκάρανε σε αεροπλάνο ΜΑΣ και βάλανε βόμβα, που έσκασε στον αέρα... Και τότε σκοτώθηκε, από την τρύπα που άνοιξε, εκσφενδονίζοντάς την στον αέρα, μία ολόκληρη Ελληνική Οικογένεια, με παιδιά κτλ., και ευτυχώς που ο πιλότος ήτανε πολύ-πολύ έμπειρος και μπόρεσε με χιλιάδες δυσκολίες και προσγείωσε το πετούμενο! Έτσι δεν σκοτωθήκανε και οι υπόλοιποι επιβάτες, ανάμεσά τους φυσικά και πολλοί ακόμα Συμπατριώτες ΜΑΣ...


Μερικά χρόνια μετά... ο «Αλλάχ» ξαναχτύπησε την Ελλάδα! Ήτανε στην Σκλαβωμένη Πρωτεύουσά ΜΑΣ, την Κωνσταντινούπολη (έτσι την λένε και όχι «Ιστανμπούλ» που λένε ο Τζέφρυ και ο Καμίνης!!!), τις μέρες του Πάσχα του 1991, που φανατικός μουσουλμάνος μπήκε μέσα σε Ελληνικό πούλμαν, ανάβοντας το εύφλεκτο υλικό ναπάλμ με το οποίο ήτανε ζωσμένος!!! 


Το πούλμαν ήτανε φυσικά γεμάτο με κόσμο και έτσι ο μόγγολος πήρε μαζί του συνολικά 36 Έλληνες... Και μέσα σ’ αυτούς και 5 μικρά παιδιά (πω, πω ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!)... Τι είπανε τότε οι τούρκοι και οι προδότες «Έλληνες»; Πως τάχα μου ο δολοφόνος... ήτανε «τρελλός»!!! Ήτανε όμως καμικάζι που έκαψε ζωντανούς δεκάδες Συμπατριώτες ΜΑΣ...

Όπως καμικάζι ήτανε και αυτός ο Παλαιστίνιος, που μόλις λίγες μέρες μετά, πάλι δλδ. τον Απρίλιο του 1991, στην Πάτρα, τινάχθηκε στον αέρα, με βόμβα που κουβαλούσε πάνω του! Σκοτωθήκανε 7 άτομα και ο μουσουλμάνος αυτός («φοιτητής» λέει...) στέρησε την ζωή από Αθώους Έλληνες, που άλλοι περνάγανε τυχαία από τον δρόμο και άλλοι δουλεύανε εκεί πέρα δίπλα... «Ελληνοαραβική φιλία» κι αυτό;;;

Δεν πήγανε να χτυπήσουνε κανέναν εβραϊκό στόχο (που τους τσακίζουνε κάτω στην Παλαιστίνη), αλλά... έρχονται εδώ στην Ελλάδα ΜΑΣ και κάνουνε τις «μαγκιές» τους!!! Εκεί που πρέπει να τις κάνουνε όμως... γίνονται «καπνός» και τους καταπίνει η γη!

Το 1996 και πάλι πληρώσαμε με Αίμα Ελληνικό την «αγάπη» των ισλαμιστών για την Πατρίδα και το Έθνος ΜΑΣ!

Εκείνη την φορά στο Κάιρο, όταν ισλαμιστές τρομοκράτες της οργάνωσης «Αλ Γκάμαα Αλ Ισλαμίγια» ανοίξανε πυρ με αυτόματα (!!!) εναντίον Ελλήνων τουριστών!
Επίσης ρίχνανε χειροβομβίδες, λες κι ήτανε σε πόλεμο, και βαράγανε αλύπητα για να δολοφονήσουνε όσους περισσότερους Έλληνες μπορούσανε... Αποτέλεσμα: 18 νεκροί Έλληνες, και μάλιστα οι 13 γυναίκες... Μεγάλα... «παλικάρια» οι «λεβέντες» του ισλαμισμού! Να σκοτώνουνε στην ψύχρα ανύποπτες γυναίκες... Μετά βγήκανε αυτοί οι ισλαμιστές και είπανε την φοβερή δικαιολογία πως τάχα μου πήρανε τους Έλληνες για... Εβραίους! Μαλακιούλες δλδ. που δεν μπορείς να τις πιστέψεις, γιατί αυτοί ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ εμάς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!!!

Και φυσικά, σ’ αυτόν τον μακρύ κατάλογο με τα Εγκλήματα των μουτζαχεντίν κατά του Ελληνισμού να βάλω και τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ, τα Ελληνόπουλα που σκοτωθήκανε στο Αιγαίο, με τις αναχαιτίσεις και τις αερομαχίες που γίνονται εκεί πάνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... 


Τον Σιαλμά και τον Ηλιάκη που μόγγολοι σκοτώσανε στον αέρα και τους 3 Ήρωες των Ιμίων, που γαζώσανε οι ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ και μερικοί βλάκες και προδότες είπανε πως ήτανε τάχα «ατύχημα» και τρίχες κατσαρές! 

Χάσαμε δλδ. τόσους Έλληνες στο Αιγαίο μετά την «μεταπολίτευση», αλλάΚΑΝΕΝΑΣ τουρκαλάς και ποτέ δεν έπεσε νεκρός στο Αιγαίο... Αυτό δείχνει πως τα παιδιά τα δικά ΜΑΣ ήτανε Μάρτυρες και πως το Αιγαίο γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή δλδ. βάφτηκε και πρόσφατα με Αίμα Ελληνικό, ΗΤΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

Μετά απ’ αυτά τα παραπάνω... επιμένουνε ακόμα μερικοί για «φιλίες» και «συνεργασίες» με τα τζιχάντια και τους μουτζαχεντίν; Να θυμίσω εδώ πέρα πως ΕΜΕΝΑ με έχουνε επικηρύξει με... Θάνατο;;; Τιμή μου φυσικά.

ΔΕΝ τους φοβάμαι, γιατί είμαι 100% Ελληνίδα Εθνικίστρια! Φυσικά εγώ τους απεχθάνομαι, όταν τους βλέπω μ’ εκείνες τις κελεμπίες και την βρομιά που αποπνέουνε από τον ιδρώτα κτλ. κτλ. Αλλά όμως και πάντα θα τους την «σπάω» και θα κυκλοφορώ μέσα στην Πατρίδα ΜΟΥ όπως εγώ γουστάρω, δλδ. με κοντά παντελονάκια κι έτσι! Αυτό το κάνω, γιατί κάποτε μου την «πέσανε» κάτι λαθροπακιστάνια και λέγανε πως είμαι... «πουτάνα», επειδή φόραγα κοντά σορτσάκια!!! ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Γι’ αυτό: ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!...

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η Ελληνοϊσλαμική... Σαχλαμάρα των Σαχλαμαρών για τάχα «φιλία» και «κατανόηση»! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top